Citat:
În prealabil postat de cristina2012
Cand nu citesti cu atentie un mesaj la care vrei sa raspunzi, ajungi sa jignesti...  In fine, eu nu ma simt ofensata, nu de alta, dar eu am alaptat 4 copii, timp de 7 ani. Si daca va fi cazul voi alapta din nou. Si pe toata lumea sfatuiesc sa alpteze. Si am ajutat destule femei sa reuseasca sa alapteze pentru ca inceputul alaptarii nu e nici pe departe usor.
Cand am scris ceea ce am scris a fost in scopul de a arata la cate aberatii se poate ajunge tot scormonind si inlaturand placerile.
Chiar te rog sa mai citesti inca o data ceea ce am scris si daca tot acelasi lucru il intelegi, spune-mi pe unde e gresala. Nu as vrea ca si altii sa inteleaga la fel de gresit ca tine.
|
daca postarea ta a fost una care sa arate exact inversul la ce a rezultat, imi pare rau.
insa, te-ai exprimat nefericit. ori de cate ori as citi postarea ta nu ar reiesi decat ca sustii parerea lor. chiar daca aduci vorba de aberatii. n-ai pus accentul unde trebuia daca ai vrut sa fii ironica.
iarta-ma daca te-am criticat degeaba. insa n-ai reusit sa te faci inteleasa. cel putin de catre mine.
n-ai de ce sa te superi pentru ca nu ne bulgarim...
Doamne ajuta!