![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
anna,
ai observat la ortodocsi... incepi gresit. poate la unii indoctrinati. ortodoxia doar condamna excesul. too much love will kill you... orice e prea mult strica... asta e ideea pe care trebuie s-o urmaresti. nu trebuie sa vezi peste tot scris FORBIDDEN. apoi, cristina2012, cred ca ai castigat premiul pentru aberatia lunii. cel putin!! o tampenie mai mare n-am auzit. mii de ani au crescut stramosii nostri fara probleme, sugand de la san, si acum vii tu cu sticla sa hranesti pruncii ca nu cumva sa iasa cine stie ce obsedati sexuali. sa inteleg ca ai descoperit taina prin care au aparut sfintii, sugand din tetine reci... ALO! Desteptarea! tine pentru tine ideile astea nastrusnice. pe bune, incearca sa gandesti inainte de a scrie ceva. chiar daca e gandirea altora. nu lua de buna fiecare ineptie a secolului. nu trebuie sa-ti refuzi placerea insa trebuie sa stii cand sa te opresti. aici vrea sa aduca ortodoxia. la cumpatare, la echilibru, la mantuire. daca fiecare interpreteaza cum vrea libertatea aceasta sau, din contra, oprelistile impuse de vreun parinte, e treaba lor... fiecare vorba spusa de un duhovnic se refera la acel context de atunci. nu e valabila pentru fiecare sau pentru orice situatie. nu poti generaliza. si asta nu inteleg unii si dau fuga sa aduca traista cu exemple sau citate si o golesc in momente nefericite. eu stiu ca am iubit si ca voi iubi in continuare. am aflat mai tarziu, din pacate, ce inseamna sa fii iubit cu adevarat. si incerc sa recuperez. chiar daca a plecat inainte... invatam. din greseli. unii de la altii. din pildele Mantuitorului. de unde putem fiecare. pentru ca unii au binecuvantarea sa aiba exemple ziditoare. altii... mai putin. pentru ei iubirea e cu imprumut, de la televizor, si tine cat o cutie de prezervative... dar ce conteaza? poti sa-i spui ca habar n-are ce-i iubirea? nu poti. pentru ca ei se iubesc de mama focului... excesul nu-i bun dragii mei. si cred ca asta trebuie sa cerem in rugaciunile noastre. sa ni se descopere cum e cu cumpatarea. sa invatam cand sa ne oprim... Doamne ajuta fratiori si surioare!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Cand am scris ceea ce am scris a fost in scopul de a arata la cate aberatii se poate ajunge tot scormonind si inlaturand placerile. Chiar te rog sa mai citesti inca o data ceea ce am scris si daca tot acelasi lucru il intelegi, spune-mi pe unde e gresala. Nu as vrea ca si altii sa inteleaga la fel de gresit ca tine. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
insa, te-ai exprimat nefericit. ori de cate ori as citi postarea ta nu ar reiesi decat ca sustii parerea lor. chiar daca aduci vorba de aberatii. n-ai pus accentul unde trebuia daca ai vrut sa fii ironica. iarta-ma daca te-am criticat degeaba. insa n-ai reusit sa te faci inteleasa. cel putin de catre mine. n-ai de ce sa te superi pentru ca nu ne bulgarim... Doamne ajuta!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Oastea Domnului - tendinta centrifuga? | ar14rai | Secte si culte | 69 | 05.02.2013 12:18:29 |
|