![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta am si eu, putina logica, ce sa fac? Si fapte, gen heliocentrism. "Orb" esti tu, pentru ca tu nu gasesti adevarul nici macar in Sfintele Scripturi, dupa cum recunosti chiar tu. Asta am spus si eu, ca voi nu intelegeti nimic din Biblie, dar o tineti tot timpul in miini si jurati pe ea. Ti se pare normal? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si porcu' se simte bine in noroi; la fel si tu, in "logica" ta mincinoasa! Si stim bine cine este tatal minciunii! Halal superioritate! Unde am scris ca nu gasesc adevarul in Sfintele Scripturi? Singuri nu putem intelege Biblia, insa cu ajutorul scrierilor Sfintilor Parinti acest lucru este fatibil! |
|
|||
|
|||
![]()
Aici:
.,.,.,.,.,.,. |
|
||||
|
||||
![]() Citeste din nou ce am scris in postul 88: Citat:
Citat:
Noi nu putem intelege! E chiar asa de greu de inteles? ... Parca vorbesc cu ... turcii! |
|
||||
|
||||
![]()
Turcii ? Ce au turcii cu maimuțica lui ? Nu te mai mâhni , nu are rost. Cătălin mi-a dat un răspuns măreț : "sensul vieții noastre nu este nici unul !" ce vrei mai mult de la el ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Repet intrebarea: de ce viata noastra trebuie sa aibe vreun sens? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Poate tu, defapt dumneavoastra pentru ca sunteti mult mai mare ca mine (am citit in alt topic), puteti sa va stapaniti mai usor. Dar eu... cand iti ataca credinta e greu sa te stapanesti! |
|
|||
|
|||
![]()
Ce e asa de greu in a intelege ca nu TU intelegi si gasesti adevarul, ci altii?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
O seara buna! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum va petreceti timpul liber? | alexdu | Generalitati | 7 | 12.01.2013 17:21:42 |
Ce sa facem in timpul liber? | alexdu | Generalitati | 18 | 31.12.2010 07:29:41 |
timp liber | luminita- | Intrebari utilizatori | 9 | 08.06.2010 18:59:37 |
Alcoolul si tutunul, droguri usoare | topcat | Generalitati | 166 | 21.01.2010 10:50:01 |
|