Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.09.2009, 22:31:15
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de coralina Vezi mesajul
Adica maimuta care a stat la baza "noastra" a fost mai iscusita decat strabunii urangutanului si-ai maimutei capuccin si-a mai si beneficiat de circumstante favorabile (meteo, ambientale, etc)...?
Maimuta care a stat la baza rasei asiatice a avut, la randul ei, ochii oblici?
Vai Carolina , încărcam topicul cu oblicități ? Ne stă la dispoziție ! Ne va anunța data începerii cursurilor în curând . Să avem răbdare !
Vechi 25.09.2009, 22:31:28
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de coralina Vezi mesajul
Adica maimuta care a stat la baza "noastra" a fost mai iscusita decat strabunii urangutanului si-ai maimutei capuccin si-a mai si beneficiat de circumstante favorabile (meteo, ambientale, etc)...?
Maimuta care a stat la baza rasei asiatice a avut, la randul ei, ochii oblici?
Ti-am spus, nu e momentul sa explic acum teoria evolutiei. Ca o chestie, iti spun ca tocmai conditiile ambientale nefavorabile duc la evolutie.
Reply With Quote
Vechi 25.09.2009, 22:34:54
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Vai Carolina , încărcam topicul cu oblicități ? Ne stă la dispoziție ! Ne va anunța data începerii cursurilor în curând . Să avem răbdare !
Am reusit sa te enervez si pe tine, nu?
:)
Imi cer scuze.
Ramasesem la sens. Eu ti-am spus sensul vietii, vazute de ateu: nici unul.
Imi spui si tu acum sensul lui Dzeu, ca al mintuirii asta e, nu, sa ne integram in Dzeu.
Reply With Quote
Vechi 25.09.2009, 22:43:39
Antoni0's Avatar
Antoni0 Antoni0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.09.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Antoni0 Vezi mesajul
Poftim din nou!
Reply With Quote
Vechi 25.09.2009, 22:43:49
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Am reusit sa te enervez si pe tine, nu?
:)
Imi cer scuze.
Ramasesem la sens. Eu ti-am spus sensul vietii, vazute de ateu: nici unul.
Imi spui si tu acum sensul lui Dzeu, ca al mintuirii asta e, nu, sa ne integram in Dzeu.
Sincer, sincer, nu m-am enervat nici 1% . Chiar sunt extrem de calm. Sunt călit, trăiesc peste 12 ore pe zi lângă atei . O altă sinceritate , de nu ai nici un sens în viața asta, iertare e fără rost a discuta pe tema asta , ar fi exact cum aș vorbi la pereți sau canișului meu , de altfel foarte drăgălaș și simpatic. Toate bune ție !
Vechi 25.09.2009, 22:55:00
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Sincer, sincer, nu m-am enervat nici 1% . Chiar sunt extrem de calm. Sunt călit, trăiesc peste 12 ore pe zi lângă atei . O altă sinceritate , de nu ai nici un sens în viața asta, iertare e fără rost a discuta pe tema asta , ar fi exact cum aș vorbi la pereți sau canișului meu , de altfel foarte drăgălaș și simpatic. Toate bune ție !
Daca iti spun ca sensul vietii mele este sa mor, e bine? Am un sens in viata? E ok? Daca nu stii care e sensul mortii sau al lui Dzeu, nu e totuna?
Reply With Quote
Vechi 25.09.2009, 23:05:57
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Daca iti spun ca sensul vietii mele este sa mor, e bine? Am un sens in viata? E ok? Daca nu stii care e sensul mortii sau al lui Dzeu, nu e totuna?
Cata logica evolutionista ! sincer ma uimesti.
Vechi 25.09.2009, 23:09:12
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Cata logica evolutionista ! sincer ma uimesti.
E clar, am reusit sa te enervez si pe tine, ai inceput cu atacurile la persoana :)
Te las sa mai gindesti la raspuns.
Deocamdata nici tu, nici eu, nu stim scopul nostru final. Daca il stii, te-as ruga sa mi-l spui.
Reply With Quote
Vechi 25.09.2009, 23:29:35
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
E clar, am reusit sa te enervez si pe tine, ai inceput cu atacurile la persoana :)
Te las sa mai gindesti la raspuns.
Deocamdata nici tu, nici eu, nu stim scopul nostru final. Daca il stii, te-as ruga sa mi-l spui.
Te obsedeaza chestia cu enervatul , vorbesc serios ! Ti-am spus odata sensul , iar colegii mei de pe forum si-au batut gura ( degetele )degeaba cu tine de atata amar de timp. Uiti de la mana pan la gura ! VISE FRUMOASE
Vechi 25.09.2009, 23:48:01
flegmatic
Guest

Implicit

Sensul in viata e personal fiecaruia, nu exista niciunul general valabil pentru toata populatia. Si un ateu are sens in viata deoarece are vointa proprie pe care si-o exercita.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Oastea Domnului - tendinta centrifuga? ar14rai Secte si culte 69 05.02.2013 12:18:29