![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe linga faptul ca nu ma cheama catalin, si ca prefer numele de topcat, iti repet: una e adulterul, considerat pacat in biblie si alta e curvia, prostituata fiind considerat ca isi cistiga un ban cinstit. Deci, problema mea nu este ca nu am ce sa ii spun neveste-mi ca sa nu se apuce de curvarit, dar nu as avea vreun argument biblic in acest sens. Ca la sclavie ![]() Sa inteleg din citatul tau ca nu am voie sa ma uit nici la nevasta? :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2) Daca lasi totul in voia D-lui, normal ca te trezesti si cu astfel de surprize! Daca am fi mai rationali si ceva mai atenti si mult mai putin naivi ca totul e de la D-zeu, astfel de situatii ar fi extrem de rare. Ceva imi spune ca topcat de ex nu prea isi face griji in aceasta privinta. Ciudat cum D-zeu alege sa dea mai multe probleme celor destul de naivi sa creada in el si sa astepte un ajutor de sus! 3) Orice om are nevoile lui (date cica de la D-zeu). Daca voi predicati abstinenta, acuma ce vina are saraca femeie? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citatul acela este de la Dumnezeu....si nu se referea la nevasta ta( ci la oricare femeie,alta decit sotia ta )...asa ca poti sa te uiti la ea.Daca numai poftind alta femeie,Dumnezeu considera adulter...cu atit mai mult daca te si culci cu ea. Evident ca si femeile comit adulter cind poftesc alt barbat,cu atit mai mult cind se si culca cu el. ...... Sa inteleg de la tine ca daca o femeie se culca cu barbatul alteia si nu-i cere bani,este pacat...dar daca ii cere bani si plateste impozit e ok. PS...ai grija sa nu citeasca sotia ta ce scrii tu pe aici,sa nu o ispitesti cumva!
|
|||
|
|||
![]()
Adica sa-si minta sotia? Minciuna prin omisiune tot minciuna se cheama. Pai e frumos sa-l inveti asa ceva? Ca sa nu mai zic de faptul ca una ar gandi si alta i-ar spune sotiei! La cate pacate vrei sa-l mai impingi? Sau era doar un apel ilogic la sentimente?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si repet, nu vorbim despre adulter ci prostitutie, nu stiu de ce insisti cu adulterul, nu sint sinonime |
|
||||
|
||||
![]()
Prostitutia mutileaza fizic si psihic o femeie.Este usor sa filozofezi sa spui ca e o meserie ca oricare alta.Nu este!
Si nu cred ca e cazul sa punem in carca lui Dumnezeu,alegerea unui om. Oare nu vreti sa legalizam si prostitutia infantila?Geme Asia de asa ceva.Pana la urma "pedofilii e si ei oameni",de ce sa nu se bucure de viata? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
In esenta toate femeile sunt prostituate, insa cele care stiu sa negocieze bine ceea ce au ajung "sotii".
diferenta intre doamna si tarfa e aceea de pret. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum va petreceti timpul liber? | alexdu | Generalitati | 7 | 12.01.2013 17:21:42 |
Ce sa facem in timpul liber? | alexdu | Generalitati | 18 | 31.12.2010 07:29:41 |
timp liber | luminita- | Intrebari utilizatori | 9 | 08.06.2010 18:59:37 |
Alcoolul si tutunul, droguri usoare | topcat | Generalitati | 166 | 21.01.2010 10:50:01 |
|