Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.09.2009, 11:20:16
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sherlock_holmes Vezi mesajul
27. Ați auzit că s-a zis celor de demult: "Să nu săvârșești adulter".
28. Eu însă vă spun vouă: Că oricine se uită la femeie, poftind-o, a și săvârșit adulter cu ea în inima lui. ( Matei 5,27 )...Iisus Hristos Dumnezeu!

draga topcat ( catalin dupa nickname )

Daca sotia ta si-ar alege meseria de prostituata,tu ce i-ai spune ?
Draga sherlock,
Pe linga faptul ca nu ma cheama catalin, si ca prefer numele de topcat, iti repet: una e adulterul, considerat pacat in biblie si alta e curvia, prostituata fiind considerat ca isi cistiga un ban cinstit.
Deci, problema mea nu este ca nu am ce sa ii spun neveste-mi ca sa nu se apuce de curvarit, dar nu as avea vreun argument biblic in acest sens.
Ca la sclavie
Sa inteleg din citatul tau ca nu am voie sa ma uit nici la nevasta? :)
Reply With Quote
Vechi 28.09.2009, 11:37:13
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
Daca sotia ta si-ar alege meseria de prostituata,tu ce i-ai spune ?
1) Daca totul e dupa voia D-lui, tu de ce sa nu accepti ca sotia ta devine prostituata?

2) Daca lasi totul in voia D-lui, normal ca te trezesti si cu astfel de surprize! Daca am fi mai rationali si ceva mai atenti si mult mai putin naivi ca totul e de la D-zeu, astfel de situatii ar fi extrem de rare. Ceva imi spune ca topcat de ex nu prea isi face griji in aceasta privinta. Ciudat cum D-zeu alege sa dea mai multe probleme celor destul de naivi sa creada in el si sa astepte un ajutor de sus!

3) Orice om are nevoile lui (date cica de la D-zeu). Daca voi predicati abstinenta, acuma ce vina are saraca femeie?
Reply With Quote
Vechi 28.09.2009, 11:37:17
georgeval's Avatar
georgeval georgeval is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.09.2007
Locație: Valenii de Munte
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Draga sherlock,
Pe linga faptul ca nu ma cheama catalin, si ca prefer numele de topcat, iti repet: una e adulterul, considerat pacat in biblie si alta e curvia, prostituata fiind considerat ca isi cistiga un ban cinstit.
Deci, problema mea nu este ca nu am ce sa ii spun neveste-mi ca sa nu se apuce de curvarit, dar nu as avea vreun argument biblic in acest sens.
Ca la sclavie
Mi se pare contradictoriu. iti da un argument biblic- adulterul- si ajungi la concluzia ca nu ai un argument biblic. Mi se pare ca exagerezi atunci cand doresti ca "raspunsurile" tale deja sa le gasesti la cei de pe forum, cauta sa primesti raspunsul nu sa raspunzi.
Reply With Quote
Vechi 28.09.2009, 11:49:12
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de georgeval Vezi mesajul
Mi se pare contradictoriu. iti da un argument biblic- adulterul- si ajungi la concluzia ca nu ai un argument biblic. Mi se pare ca exagerezi atunci cand doresti ca "raspunsurile" tale deja sa le gasesti la cei de pe forum, cauta sa primesti raspunsul nu sa raspunzi.
Intr-adevar, am raspuns aiurea, dar intrebarea era gresita. Eu nu vorbesc si nu vorbim aici despre adulter ci despre prostitutie
Reply With Quote
Vechi 28.09.2009, 11:49:39
sherlock_holmes sherlock_holmes is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2008
Locație: commonwealth
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Draga sherlock,
Ca la sclavie
draga topcat,

Citatul acela este de la Dumnezeu....si nu se referea la nevasta ta( ci la oricare femeie,alta decit sotia ta )...asa ca poti sa te uiti la ea.Daca numai poftind alta femeie,Dumnezeu considera adulter...cu atit mai mult daca te si culci cu ea.
Evident ca si femeile comit adulter cind poftesc alt barbat,cu atit mai mult cind se si culca cu el.

......

Sa inteleg de la tine ca daca o femeie se culca cu barbatul alteia si nu-i cere bani,este pacat...dar daca ii cere bani si plateste impozit e ok.

PS...ai grija sa nu citeasca sotia ta ce scrii tu pe aici,sa nu o ispitesti cumva!
Vechi 28.09.2009, 11:54:38
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
draga topcat,
PS...ai grija sa nu citeasca sotia ta ce scrii tu pe aici,sa nu o ispitesti cumva!
Adica sa-si minta sotia? Minciuna prin omisiune tot minciuna se cheama. Pai e frumos sa-l inveti asa ceva? Ca sa nu mai zic de faptul ca una ar gandi si alta i-ar spune sotiei! La cate pacate vrei sa-l mai impingi? Sau era doar un apel ilogic la sentimente?
Reply With Quote
Vechi 28.09.2009, 12:09:00
topcat
Guest

Implicit

Citat:
draga topcat,

Citatul acela este de la Dumnezeu....si nu se referea la nevasta ta( ci la oricare femeie,alta decit sotia ta )...asa ca poti sa te uiti la ea.Daca numai poftind alta femeie,Dumnezeu considera adulter...cu atit mai mult daca te si culci cu ea.
Evident ca si femeile comit adulter cind poftesc alt barbat,cu atit mai mult cind se si culca cu el.

......

Sa inteleg de la tine ca daca o femeie se culca cu barbatul alteia si nu-i cere bani,este pacat...dar daca ii cere bani si plateste impozit e ok.

Pentru mine nu exista pacat, exista chestiuni imorale sau nu.
Si repet, nu vorbim despre adulter ci prostitutie, nu stiu de ce insisti cu adulterul, nu sint sinonime
Reply With Quote
Vechi 28.09.2009, 12:18:45
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Prostitutia mutileaza fizic si psihic o femeie.Este usor sa filozofezi sa spui ca e o meserie ca oricare alta.Nu este!
Si nu cred ca e cazul sa punem in carca lui Dumnezeu,alegerea unui om.
Oare nu vreti sa legalizam si prostitutia infantila?Geme Asia de asa ceva.Pana la urma "pedofilii e si ei oameni",de ce sa nu se bucure de viata?
Reply With Quote
Vechi 28.09.2009, 12:25:11
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Prostitutia mutileaza fizic si psihic o femeie.Este usor sa filozofezi sa spui ca e o meserie ca oricare alta.Nu este!
Si nu cred ca e cazul sa punem in carca lui Dumnezeu,alegerea unui om.
Oare nu vreti sa legalizam si prostitutia infantila?Geme Asia de asa ceva.Pana la urma "pedofilii e si ei oameni",de ce sa nu se bucure de viata?
Sper ca nu ma acuzi pe mine ca am spus sau sustin asa ceva
Reply With Quote
Vechi 28.09.2009, 12:38:24
flegmatic
Guest

Implicit

In esenta toate femeile sunt prostituate, insa cele care stiu sa negocieze bine ceea ce au ajung "sotii".
diferenta intre doamna si tarfa e aceea de pret.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum va petreceti timpul liber? alexdu Generalitati 7 12.01.2013 17:21:42
Ce sa facem in timpul liber? alexdu Generalitati 18 31.12.2010 07:29:41
timp liber luminita- Intrebari utilizatori 9 08.06.2010 18:59:37
Alcoolul si tutunul, droguri usoare topcat Generalitati 166 21.01.2010 10:50:01