Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.09.2009, 12:50:43
flegmatic
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Ahaa...interesanta gandire.Si presupun ca tu nu ai putut achizitiona una pe placul tau si de asta esti suparat pe specia feminina.

nu sunt suparat pe femei. dar asta e adevarul urat, e necesar pentru ele ca sa se comporte asa.

Last edited by flegmatic; 28.09.2009 at 12:52:54.
Reply With Quote
Vechi 28.09.2009, 12:53:54
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de flegmatic Vezi mesajul
nu sunt suparat pe femei. dar asta e adevarul urat, e necesar pentru ele ca sa fie asa.
Asta e adevarul din realitatea ta proprie.Sincer,trebuie sa fie tare trist sa traiesti intr-un asemenea univers interior.Imi pare rau pentru tine...
Reply With Quote
Vechi 28.09.2009, 12:59:09
flegmatic
Guest

Implicit

Citat:
Asta e adevarul din realitatea ta proprie.Sincer,trebuie sa fie tare trist sa traiesti intr-un asemenea univers interior.Imi pare rau pentru tine...
nu am nevoie de mila.

femeile nu pot fi active prea mult din cauze biologice astfel ca au nevoie de barbati sa aiba grija de ele si aici apare un schimb intre favoruri sexuale si bunuri materiale.

desigur ca asta strica "romantismul" pe care unii il au cu privire la relatiile intre sexe.
Reply With Quote
Vechi 28.09.2009, 13:02:24
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
nu am nevoie de mila.

femeile nu pot fi active prea mult din cauze biologice astfel ca au nevoie de barbati sa aiba grija de ele si aici apare un schimb intre favoruri sexuale si bunuri materiale.

desigur ca asta strica "romantismul" pe care unii il au cu privire la relatiile intre sexe.
Pai,nici nu prea dau pe afara de mila.Fiecare cum isi asterne asa doarme.
Sa inteleg ca ori esti singur cuc ori femeile care stau pe langa tine o fac pentru ca le cumperi.
Mama ta este si ea o prostituata in viziunea ta?Ma ierti ca intreb...
Reply With Quote
Vechi 28.09.2009, 13:03:43
flegmatic
Guest

Implicit

ratiunea mea nu este depedenta de situatia mea personala sau de moralitate.
Reply With Quote
Vechi 28.09.2009, 13:07:20
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
ratiunea mea nu este depedenta de situatia mea personala sau de moralitate.
Dar,atunci cum ai ajuns la asemenea rationamente,daca nu printr-o experienta personala?
Sau doar iti place sa filozofezi despre ceea ce este in jurul tau?
Reply With Quote
Vechi 28.09.2009, 13:11:48
flegmatic
Guest

Implicit

Citat:
Dar,atunci cum ai ajuns la asemenea rationamente,daca nu printr-o experienta personala?
Sau doar iti place sa filozofezi despre ceea ce este in jurul tau?
imi place sa filozofez adica sa gandesc clar si fara mila.
Reply With Quote
Vechi 28.09.2009, 13:30:00
cristina2012's Avatar
cristina2012 cristina2012 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.04.2006
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
nu am nevoie de mila.

M-au scarbit mesajele astea ale tale privitoare la femei, dar m-am uitat in profil la ce varsta ai (19 ani, student) si... esti scuzabil. Sper ca atunci cand o sa mai cresti, o sa iti vina si mintea la cap, mai exact capacitatea de a patrunde cat de cat si in sensul lucrurilor. Cu o mentalitate ca cea de acum, suferintele vor fi mari candva.
Cred ca desconsideri/devalorizezi femeile pentru ca esti obisnuit doar sa le consumi, nu esti (inca) capabil sa creezi ceva impreuna cu ele. Esti in satdiul de vanator-culegator. Sper sa cunosti si tu o evolutie similara celei sociale, sa ajungi si cultivator si creator de valori.

Cand cunoasti oameni mai in varsta, ai sa vezi ca adesea barbatii sunt cei care suporta mai greu singuratatea si au nevoie de ajutorul femeilor. Barbatii singuri sunt adesea debusolati.
Reply With Quote
Vechi 28.09.2009, 13:35:22
flegmatic
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristina2012 Vezi mesajul
M-au scarbit mesajele astea ale tale privitoare la femei, dar m-am uitat in profil la ce varsta ai (19 ani, student) si... esti scuzabil. Sper ca atunci cand o sa mai cresti, o sa iti vina si mintea la cap, mai exact capacitatea de a patrunde cat de cat si in sensul lucrurilor. Cu o mentalitate ca cea de acum, suferintele vor fi mari candva.
Cred ca desconsideri/devalorizezi femeile pentru ca esti obisnuit doar sa le consumi, nu esti (inca) capabil sa creezi ceva impreuna cu ele. Esti in satdiul de vanator-culegator. Sper sa cunosti si tu o evolutie similara celei sociale, sa ajungi si cultivator si creator de valori.

Cand cunoasti oameni mai in varsta, ai sa vezi ca adesea barbatii sunt cei care suporta mai greu singuratatea si au nevoie de ajutorul femeilor. Barbatii singuri sunt adesea debusolati.
Varsta mea nu are nici o relevanta aici.
nici scarbeala nu e contra argument.

Nu "consum" femeile, am mai spus ca ratiunea mea nu are legatura cu viata personala.
Sunt creator de valori dar in acelasi timp am ciocanul magic gata sa testez valorile prezente in societate.

Ai dreptate ca barbatii au nevoie de femei mai ales la batranete.

Esti doar bulversata de adevar, stiu, cateodata e urat si nu frumos.
Adevarul nu este romantic d-aia femeile nu prea il cunosc.
Reply With Quote
Vechi 28.09.2009, 13:41:00
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Varsta mea nu are nici o relevanta aici.
nici scarbeala nu e contra argument.

Nu "consum" femeile, am mai spus ca ratiunea mea nu are legatura cu viata personala.
Sunt creator de valori dar in acelasi timp am ciocanul magic gata sa testez valorile prezente in societate.

Ai dreptate ca barbatii au nevoie de femei mai ales la batranete.

Esti doar bulversata de adevar, stiu, cateodata e urat si nu frumos.
Adevarul nu este romantic d-aia femeile nu prea il cunosc.
Si tot nu mi-ai spus pe ce iti bazezi filozofiile...
Stiai ca misoginii au in realitate o problema nu cu femeile,care mai curand ii intimideaza si ii fac sa se simta frustrati,ci cu ei insisi,cu propriile lor slabiciuni?
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum va petreceti timpul liber? alexdu Generalitati 7 12.01.2013 17:21:42
Ce sa facem in timpul liber? alexdu Generalitati 18 31.12.2010 07:29:41
timp liber luminita- Intrebari utilizatori 9 08.06.2010 18:59:37
Alcoolul si tutunul, droguri usoare topcat Generalitati 166 21.01.2010 10:50:01