![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Unde duc aceste drumuri?
|
|
|||
|
|||
![]()
Cine a spus ma ca SUA e cel mai puternic stat din lume? Prostii.Vedem noi peste minim 5 ani cine e mai puternic.
|
|
|||
|
|||
![]()
cine? ca dupa ton ar parea ca stii sigur!
|
|
|||
|
|||
![]()
Catre noua ordine mondiala . Catre Antihrist .
|
|
|||
|
|||
![]()
Si cand cand zici tu ca o sa vina ordinea asta mondiala? Sa stiu daca sa traiesc linistit ca nu o apuc sau sa stiu ca o sa traiesc linistit dupa ce trece termenul si nu se intampla nimic.
De fapt, stai ca au mai trecut nu stiu cate sfarsituri ale lumii si tot nu traiesc linistit! Sper ca te-ai prins. Daca nu, citeste Orwell. Last edited by ai2; 09.10.2009 at 23:46:33. |
|
||||
|
||||
![]()
Iar atitudinea ta unde crezi ca o sa duca?Catre Paranoia!
|
|||
|
|||
![]()
Cum am mai spus eu is mai prost . Nu am inteles complet ce ai vrut sa spui .
|
|
||||
|
||||
![]()
Am vrut sa subliniez faptul ca esti paranoic si visezi numai conspiratii si Antihristi.Si se mai spune ca nonteistii au o gandire negativista...
|
|||
|
|||
![]()
Unii au primit premiul Nobel in fizica sau chimie post mortem, uneori la 30 de ani dupa descoperirile lor care au schimbat lumea. Pentru Obama s-au miscat cum nu se putea mai repede.
Departe de speculatiile privind masoneria, noua ordine mondiala sau mai stiu eu ce, e o lipsa de respect fata de acesti mari oameni de stiinta.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Pace vouă ", o binecuvântare pentru o stare de normalitate ! | cristiboss56 | Pocainta | 4 | 01.08.2013 19:22:30 |
Rugaciuni pentru pace si liniste in familie | Marcel_Ionut | Rugaciuni | 19 | 12.11.2012 21:28:00 |
Rugaciune pentru pace si inmultirea dragostei | ElisabetaM | Generalitati | 2 | 12.06.2011 19:12:49 |
Nobel pentru literatura 2009 | LapetiteMoc | Generalitati | 56 | 26.10.2009 10:07:49 |
Obama acopera icoanele pentru un discurs oficial | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 40 | 23.04.2009 11:43:41 |
|