Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox
 
 


Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni
Răspunde
 
Thread Tools Moduri de afișare
  #1  
Vechi 01.11.2012, 22:27:21
Marcel_Ionut's Avatar
Marcel_Ionut Marcel_Ionut is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 21.07.2012
Religia: Ortodox
Mesaje: 323
Implicit Rugaciuni pentru pace si liniste in familie

As vrea sa stiu si eu ce rugaciuni sa citesc, pentru ca in familia mea in fiecare zi sunt certuri si mi-e greu sa suport, nu am puterea necesara sau un sfant la care sa ma rog, un acatist, multumesc anticipat :D
__________________
" Cei care își au mintea adunată când citesc, dar se mulțumesc numai cu cititul, fără să pună nimic în practică în vederea sporirii lor duhovnicești, se aseamănă cu agricultorii aceia care se îngreuiază să pună mâna pe plug, ci stând la umbră deasă citesc mereu cărți despre agricultură și învață multe lucruri teoretice, dar rămân nelucrători și nefericiți." (Cuv.Paisie Aghioritul)
Reply With Quote
  #2  
Vechi 01.11.2012, 22:41:42
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Mesaje: 5.715
Implicit

Rugaciunea copiilor pentru parinti Doamne, Dumnezeul nostru, Tu, Care imputernicesti florile si verdeata de pe tot pamantul cu caldura soarelui Tau, si sufletul omenesc cu caldura iubirii Tale,-Tu, Cel ce pe toate le-ai zidit de bunavoia Ta in cer si pe pamant si pe toate le pastrezi prin dragoste si mila, revarsa, mult-indurate Doamne, peste sufletul meu cel slab si umilit care se inchina Tie, bunatatea si darul Tau, si iubire si mila peste parintii mei, peste mai-marii mei si peste toti aceia care se ostenesc pentru mine si care m-au ajutat vreodata cu sfatul si bunatatea lor. Fa din sufletul meu un soare calduros pentru sufletul lor, ca fiecare din ei sa simta din indestulare mangaierile si ajutorul cel venit de la Tine si revarsat asupra lor prin rugaciunile si prin dragostea mea fiasca. Iti vorbeste, Parinte, inima mea de fiu (fiica), si stiu ca Tu cunosti launtrul nostru si ca nu Te vei intoarce de la inima mea, atat de daruita tuturor acelora pentru care Te rog,-daruieste-mi, Doamne, intelepciune, ca sa nu uit niciodata, nici in suparari, nici in necazuri si nici in bucurie, invatatura Ta, cum ca "binecuvantarile parintilor intaresc casele fiilor", si iarasi: "cununa batranilor sunt fiii lor si fala fiilor sunt parintii lor". Pentru aceasta, rogu-Te, Doamne, slavite imparate si bunule Parinte, intareste-ma sa cresc inaintea fetei lor cu temerea de Tine si cu rusinea de oameni, pentru ca, prin curatirea de orice rau, prin implinirea oricarui bine, prin fuga de orice pacat si prin setea de orice virtute, viata mea sa fie spre mantuirea mea si a lor. Ca Tu esti, Doamne, Cel ce odinioara ai zis: "Lasati copiii sa vina la Mine, ca a unora ca acestora este imparatia cerurilor", si Ti-ai pus dumnezeiestile Tale maini peste capetelelor si i-ai binecuvantat. Insuti Tu, Doamne, Iisuse Hristoase, trimite din cerul Tau cel preainalt binecuvantarea Ta peste mine, robul Tau, si ajuta-mi sa fac bucurie parintilor mei si sa umblu intru cararile Tale cele sfinte, savarsind numai ce este bun si placut Tie, ca binecuvantat esti in vecii vecilor. Amin.


Dumnezeule, tu ai dat porunca sa cinstim pe tatal si pe mama noastra. Asculta cu bunavointa rugaciunea mea pentru ei. Da-le zile indelungate pe pamant si pastreaza-i in sanatatea trupului si a mintii. Binecuvanteaza-le ostenelile si initiativele. Rasplateste-le insutit tot ce fac pentru mine. Inspira-le iubirea si implinirea legii tale sfinte. Fa ca intr-o zi sa le fiu sprijin si bucurie si dupa ce ma voi fi bucurat de dragostea lor pe pamant, sa am fericirea de a trai vesnic alaturi de ei in ceruri. Amin.

[COLOR=#000000]Doamne, Dumnezeule cel atotbun, care mi-ai daruit parinti buni, ca prin ei sa ma impartasesc de multe binefaceri; Cel ce voiesti sa le fiu mostenitor pentru viata ce prin ei mi-ai dat-o si pentru toate ingrijirile ce au avut si au fata de mine. Tie ma rog cu umilinta pentru sanatatea si mantuirea lor. Dumnezeule, Cel ce esti atotindurat, dar si atotdrept, care binecuvantezi pe fii pentru parintii lor si adeseori, in dreapta Ta manie, ii pedepsesti pentru pacatele lor; primeste umila mea multumire pentru binefacerile ce le reversi neincetat asupra parintilor mei. Trimite-le, Stapane cel atatbun, si in viitor binecuvantarile Tale si le iarta lor toate greselile pe care, ca niste oameni le-au facut. Invata-ma ca sa cinstesc in ei puterea Ta si sa le fiu recunoscator si multumitor pentru viata ce prin ei mi-ai dat-o si pentru toate ingrijirile ce au avut si au fata de mine. Ajuta-mi ca sa urmez poruncile Tale cele Sfinte, sa le fiu supus, ascultator si sa nu fac nimic care sa-i amarasca si sa-i intristeze. Rasplateste-le, Preabunule, cu facerile Tale de bine, pentru dragostea si ingrijirea neadormita, ce totdeauna o au pentru mine. Apara-i de toate nefericirile si intristarile. Da-le viata lunga, fericita, linistita si pasnica. Fa-i partasi de binecuvantarea Sfintilor Tai, inmulteste roadele ostenelilor lor, fa sa prisoseasca peste ei binefacerile Tale si sa sporeasca in virtuti si in indestulare, ca sa Te binecuvantam in toate zilele vietii noastre.[/COLOR]
[COLOR=#000000] [/COLOR]
[COLOR=#000000]AMIN[/COLOR]
[COLOR=#000000] [/COLOR]
[COLOR=#000000] * aceasta rugaciune se citeste odata cu cele ale diminetii
[/COLOR]

[COLOR=#000000]Rugaciunea staretilor de la Optina[/COLOR]Doamne, daruiește-mi să primesc cu liniște sufletească tot ce-mi va aduce ziua de azi!
Învrednicește-mă să mă dau întru totul Sfintei voii Tale!
În tot ceasul astăzi, povățuiește-mă și în toate mă sprijinește!
Oricare vor fi veștile pe care le voi primi în timpul zilei, învață-mă să le primesc cu sufletul liniștit și întărit în credința că peste toate este Sfânta voia Ta!
În toate faptele și cuvintele mele Tu călăuzește-mi gândurile și simțirile!
În toate întâmplările neașteptate, nu mă lăsa să uit că totul vine de la Tine!
Învață-mă să fiu deschis și înțelept cu fiecare dintre mădularele familiei mele duhovnicești, pe nimeni amărând, pe nimeni întristând!
Doamne, dă-mi putere să port osteneala zilei de astăzi și toate întâmplarile din vremea ei!
Călăuzește-mi voia și învață-mă să mă rog, să nădăjduiesc, să cred, să iubesc, să rabd și să iert!
http://www.crestinortodox.ro/acatist...ui-124268.html - acatist pentru linistirea sufletului


http://www.crestinortodox.ro/acatist...iti-67102.html - acatistul Maicii Domnului pentru impacarea celor invrajbitiSper sa iti fie de folos.
Acum, stii si tu ca ai tai ar trebui sa se apropie de Dumnezeu, sa se spovedeasca, sa isi puna viata in randuiala, ar trebui si o sfestanie in casa... dar na, faci si tu acum ce poti, cu nadejdea ca ii va indrepta si pe ei Domnul.
__________________
Pe noi inșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm.
Reply With Quote
  #3  
Vechi 01.11.2012, 22:56:51
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Mesaje: 29.268
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marcel_Ionut Vezi mesajul
As vrea sa stiu si eu ce rugaciuni sa citesc, pentru ca in familia mea in fiecare zi sunt certuri si mi-e greu sa suport, nu am puterea necesara sau un sfant la care sa ma rog, un acatist, multumesc anticipat :D
Rugaciune catre Nascatoarea de Dumnezeu
Preabinecuvantata Stapana, primeste sub acoperamanatul tau familia mea, sadeste in inima sotului (sotiei) si a copiilor mei pacea, iubirea si facerea de bine, nu lasa sa se ajunga la despartire grea, la boli de netamaduit si la moarte naprasnica si timpurie. Pazeste casa noastra si pe noi toti cei ce locuim in ea de foc, de talhari, de orice rau si de farmece diavolesti, ca impreuna, cu sfintenie, sa laudam numele tau cel sfant, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
__________________
De ce ii este omului de astazi foame?
De iubire si de sens. -- Nicolae Steinhardt
Reply With Quote
  #4  
Vechi 01.11.2012, 22:59:52
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Mesaje: 29.268
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marcel_Ionut Vezi mesajul
As vrea sa stiu si eu ce rugaciuni sa citesc, pentru ca in familia mea in fiecare zi sunt certuri si mi-e greu sa suport, nu am puterea necesara sau un sfant la care sa ma rog, un acatist, multumesc anticipat :DStapane, Iubitorule de oameni, Imparatul veacurilor si datatorul bunatatilor, care ai stricat peretele din mijloc al vrajbei si ai dat pace neamului omenesc, miluieste-i Doamne pe cei ce ne urasc sau ne pizmuiesc pe cei ce ne ocarasc si pe cei ce ne graiesc de rau. Ca nu cumva vreunul din ei sa patimeasca ceva rau pentru noi pacatosii nici in veacul de acum si nici in cel ce va sa fie.

Tu Doamne Dumnezeul nostru, cauta din inaltime ca un Bun asupra inimilor noastre, care sunt lipsite de dragoste si de unire si sunt inboldite de spinii urii si ai altor pacate. O picatura din Harul Sfantului Tau Duh, coborand peste dansele, roureaza-le bogat, ca sa aduca roade bune si din dragostea cea catre Tine sa sporeasca in fapte bune si sa petreaca in dragoste si unire.

Asa Doamne, inmulteste dragostea in inimile noastre si pazeste-ne de tot raul si de asuprirea vrajmasilor vazuti si nevazuti, de sabie, de navalirea altor neamuri asupra noastra, de razboiul dintre noi si ne ajuta totdeauna sa ne iubim unii pe altii si sa facem numai bine, spre a ne invrednici de bunatatile Tale cele ceresti. Amin.
__________________
De ce ii este omului de astazi foame?
De iubire si de sens. -- Nicolae Steinhardt
Reply With Quote
  #5  
Vechi 01.11.2012, 23:02:09
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Mesaje: 29.268
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marcel_Ionut Vezi mesajul
As vrea sa stiu si eu ce rugaciuni sa citesc, pentru ca in familia mea in fiecare zi sunt certuri si mi-e greu sa suport, nu am puterea necesara sau un sfant la care sa ma rog, un acatist, multumesc anticipat :D

Rugăciune la necazuri si supărări

Doamne, viforul necazurilor se ridică asupra familiei mele si întru Tine este toată nădejdea mea. Tu cunosti pricina răului care ne bântuie, perii capetelor noastre de Tine sunt numărati. La Tine deci scap si pe Tine Te rog, cu iubirea Ta de oameni, să îndepărtezi de la noi orice rău pierzător de suflet si să ne ajuti a birui toate ispitele care ne învăluiesc. Că Tu esti sprijinul, scăparea si izbăvirea noastră, Doamne, Iisuse Hristoase, adevăratul nostru Dumnezeu, si Tie slavă înăltăm, împreună si Celui fără de început al Tău Părinte si Preasfântului si bunului si de viată făcătorului Tău Duh, acum si pururea si în vecii vecilor. Amin.
__________________
De ce ii este omului de astazi foame?
De iubire si de sens. -- Nicolae Steinhardt
Reply With Quote
  #6  
Vechi 01.11.2012, 23:11:26
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Mesaje: 29.268
Implicit Rugaciunea pentru casa ce este tulburata de duhuri rele

Citat:
În prealabil postat de Marcel_Ionut Vezi mesajul
As vrea sa stiu si eu ce rugaciuni sa citesc, pentru ca in familia mea in fiecare zi sunt certuri si mi-e greu sa suport, nu am puterea necesara sau un sfant la care sa ma rog, un acatist, multumesc anticipat :D
Iti mai recomad , draga Marcel :
http://www.crestinortodox.ro/carti-o...ele-80413.html
__________________
De ce ii este omului de astazi foame?
De iubire si de sens. -- Nicolae Steinhardt
Reply With Quote
  #7  
Vechi 02.11.2012, 00:01:48
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Mesaje: 1.462
Implicit

Cred ca fiecare dintre noi trece din cand in cand prin asa ceva. La sfaturi toti suntem buni... Ce facem noi in astfel de conditii... Dumnezeu cu mila!...
Un sfat cu adevarat de folos e greu de gasit, fiindca noi insine suntem in mare pericol. Am observat ca si intre calugari, uneori sunt incercari atat de grele incat unii hotarasc sa se retraga in pustie, sa nu mai fie nevoiti sa se manie, sau sa intre in conflict cu altii... Cu atat mai expusi suntem noi, mult prea nevrednici, puterii vrajmasului care ar face orice sa ne tulbure linistea, sa spunem cuvinte grele si sa adormim certati... Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca numai la rugaciune nu ne mai sta gandul...
Chiar astazi cineva de mare influenta in lumea afacerilor parea ca reflecta profund la viitorul apropiat... Era convins ca nu va mai dura mult si situatia se va schimba atat de mult incat vor rezista doar cei care au invatat sa stea departe de orice compromis tehnologic si care au o relatie cat de cat placuta si cursiva cu Dumnezeu...
De ce spun asta?... Cearta, in 99% din cazuri, incepe de la lipsa banilor. CRIZA distruge orice forma de pace, fie ea intre soti, parinti si copii, frati, etc. Dar intr-o familie unde grija zilei de maine o punem in seama lui Dumnezeu, chiar daca exista anumite neajunsuri, solutiile apar in mod inexplicabil. Si nu ma refer aici la "culcatul pe o ureche", ca are Dumnezeu grija... Ziua incepe cu rugaciune, continua cu munca si sfarseste in rugaciune. Daca se intampla asa, de nimic nu vom duce lipsa, indiferent de criza. Din pacate, comoditatea si obisnuintele vicioase, ne-au despartit demult de Dumnezeu, si nu e de mirare ca in mijlocul nostru, din cand in cand vrajmasul se simte in elementul lui...
Sfatul meu e unul mai simplu, fiindca in acele momente nu mai ai nici timp si nici dispozitie de acatiste, de rugaciuni prelungite, sau de cautari pe internet. Daca altii se cearta in prezenta noastra, sunt cateva lucruri esentiale de facut... Un graunte de tamaie pe un carbune sau pe o tablita pe ochiul de la aragaz, o candela aprinsa langa icoana Mantuitorului sau/si a Sfintei Fecioare, dar mai ales "Doamne Iisuse Hristoase, miluieste-ne pe noi!", "Preasfanta Fecioara, miluieste-ne pe noi!", "Sfinte X, mijloceste pentru noi!", "Parinte cuvioase Y, roaga-te pentru noi!" Nici chiar astea nu merg intotdeauna, dar in cele mai multe dintre cazuri, daca chiar suntem afectati de cearta si cerem din suflet ajutorul, el va veni neintarziat. Daca insa suntem noi insine implicati... e cu atat mai greu sa ne mai amintim de toate astea... Dar e de-ajuns sa reflectam dupa aceea, iar daca se repeta sa reflectam din nou cu mai multa seriozitate si tot asa, si tot asa, iar Dumnezeu, vazandu-ti cainta si dorinta de indreptare, nu-l mai lasa pe vrajmas sa se apropie de casa ta! Dar e nevoie de multa infranare, iar cand spun asta, ma refer la toate poftele pe care suntem obisnuiti in viata de zi cu zi sa ni le facem. Fara taierea voii, diavolul nu are cum sa fie alungat din familie!
__________________
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote
  #8  
Vechi 02.11.2012, 17:35:49
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Mesaje: 29.268
Implicit

Nu cred ca lipsa banilor este motivul principal care duce la cearta si dezbinare intr o familie , caci sunt destule exemple de "familii" cu stare materiala deosebita unde cearta si dezbinarea sunt la tot pasul . Unde dragoste nu e , nimic nu e , si asta o spun cu toata convingerea !
Cu siguranta un "Doamne Iisuse Fiul lui Dumnezeu , miluiete-ma pe mine pacatosul", este de mare folos si ajutor , dar spusa doar in momentele de incercare , nu prea are putere si mai ales tamaduire . De ce spun asta , pentru ca rugaciunea , vorbirea cu Dumnezeu , trebuie facuta regulat , cu nadejde , convingere si multa dragoste , caci altfel devine ceva mecanic , si mai cu seama ceva de "interes" , de moment , ori relatia cu un Prieten este continua , si la bine si la rau .
Sa avem in vedere si cauzele , sa depistam focarul care duce la dezbinare , cearta , ura si tulburare . Sa lasam putin , cate putin si de la noi , caci altfel nenorocita de mandrie ne da impresia falsa ca numai noi suntem victime , iar ceilalti sunt vinovati .
Cu adevarat , tamaierea casei este de folos , precum si sfestania la o anumita perioada de timp , precum si aprinderea candelei seara langa icoana Maicii Domnului , dar mult mai de folos este mentinerea legaturii cu Biserica , cu Parintele Duhovnic , participarea regulata la Sfanta Liturghie , la Sfantul Maslu .
Frate Marcel , sa nu uiti nici de Sfanta Spovedanie , unde iti usurezi sufletul , si este bine placuta lui Dumnezeu , si atunci sa fi sigur ca Domnul te va ajuta pe tine si ai tai , dar important sa facem si noi un pas , cu credinta si multa nadejde !
__________________
De ce ii este omului de astazi foame?
De iubire si de sens. -- Nicolae Steinhardt
Reply With Quote
  #9  
Vechi 02.11.2012, 18:25:05
Tina06 Tina06 is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 28.06.2012
Locație: Londra
Religia: Ortodox
Mesaje: 105
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Nu cred ca lipsa banilor este motivul principal care duce la cearta si dezbinare intr o familie , caci sunt destule exemple de "familii" cu stare materiala deosebita unde cearta si dezbinarea sunt la tot pasul . Unde dragoste nu e , nimic nu e , si asta o spun cu toata convingerea !
Cu siguranta un "Doamne Iisuse Fiul lui Dumnezeu , miluiete-ma pe mine pacatosul", este de mare folos si ajutor , dar spusa doar in momentele de incercare , nu prea are putere si mai ales tamaduire . De ce spun asta , pentru ca rugaciunea , vorbirea cu Dumnezeu , trebuie facuta regulat , cu nadejde , convingere si multa dragoste , caci altfel devine ceva mecanic , si mai cu seama ceva de "interes" , de moment , ori relatia cu un Prieten este continua , si la bine si la rau .
Sa avem in vedere si cauzele , sa depistam focarul care duce la dezbinare , cearta , ura si tulburare . Sa lasam putin , cate putin si de la noi , caci altfel nenorocita de mandrie ne da impresia falsa ca numai noi suntem victime , iar ceilalti sunt vinovati .
Cu adevarat , tamaierea casei este de folos , precum si sfestania la o anumita perioada de timp , precum si aprinderea candelei seara langa icoana Maicii Domnului , dar mult mai de folos este mentinerea legaturii cu Biserica , cu Parintele Duhovnic , participarea regulata la Sfanta Liturghie , la Sfantul Maslu .
Frate Marcel , sa nu uiti nici de Sfanta Spovedanie , unde iti usurezi sufletul , si este bine placuta lui Dumnezeu , si atunci sa fi sigur ca Domnul te va ajuta pe tine si ai tai , dar important sa facem si noi un pas , cu credinta si multa nadejde !
Cristi are multa dreptate.

Totusi, Marcel , iti spun din proprie experienta : si cei din jurul tau trebuie sa doreasca schimbarea. Tu sa tii minte ca nu esti responsabil pentru nemultumirile lor.

Certurile de cele mai multe ori apar din nemultumiri rabufnite, pareri contradictorii care nu au fost rezolvate, sentimente ranite care au fost inabusite de nealinarea durerii. Familia ta trebuie sa fie dornica de schimbare de asemenea.

Eu te-as sfatui sa vb cu familia ta: cu fiecare in parte, nu cu toti deodata, ca s-ar putea sa devina defensivi si sa zica: Huo, ca Nicu mi-o furat primul calu !! Ia-i pe fiecare in parte si intreaba-i ce-i doare, de ce se cearta - incearca sa asculti motivele lor. nu lua partea nimanui, dar incearca sa ii ajuti in primul rand prin a se descarca cuiva de toata ura asta. Cel mai bine ar fi la Preot, dar daca nu doresc a merge acolo, poate te poti apropia tu de ei cumva.

Cand ii simti asa mai deschisi la discutie, spune-le ca te doare situatia asta, ca te afecteaza si ca sa gasiti o solutie impreuna.

Dar trebuie sa ai rabdare , pentru ca multe rani in sufletele oamenilor naste o agresivitate iesita din comun.

Ai mei si acu se cearta si au 65 de ani - eu nu am curajul sa mai schimb ceva,is si departe, in fine... dar tu esti acolo, profita de ocazie.

Dumnezeu sa te binecuvanteze !
__________________
"Milsotive Doamne, invata-ne pe noi toti prin Duhul Tau Cel Sfant sa traim dupa voia Ta, ca toti sa te cunoastem in Lumina Ta pe Tine, adevaratul Dumnezeul nostru, fiindca fara Lumina Ta nu putem intelege plinatatea iubirii tale. Lumineaza-ne prin harul Tau si el va aprinde inimile noastre de iubirea pentru Tine" / "Doamne, am gresit inainte Ta si a Creatiei Tale, iarta-ma pe mine cea nevrednica"
Reply With Quote
  #10  
Vechi 02.11.2012, 18:28:39
Tina06 Tina06 is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 28.06.2012
Locație: Londra
Religia: Ortodox
Mesaje: 105
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marcel_Ionut Vezi mesajul
As vrea sa stiu si eu ce rugaciuni sa citesc, pentru ca in familia mea in fiecare zi sunt certuri si mi-e greu sa suport, nu am puterea necesara sau un sfant la care sa ma rog, un acatist, multumesc anticipat :D
A-pro-pos, cati ani ai?
__________________
"Milsotive Doamne, invata-ne pe noi toti prin Duhul Tau Cel Sfant sa traim dupa voia Ta, ca toti sa te cunoastem in Lumina Ta pe Tine, adevaratul Dumnezeul nostru, fiindca fara Lumina Ta nu putem intelege plinatatea iubirii tale. Lumineaza-ne prin harul Tau si el va aprinde inimile noastre de iubirea pentru Tine" / "Doamne, am gresit inainte Ta si a Creatiei Tale, iarta-ma pe mine cea nevrednica"
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare


Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O familie cere ajutor pentru copiii lor Adriana Cluj Umanitare 0 28.05.2012 17:42:54
Rugaciune pentru pace si inmultirea dragostei ElisabetaM Generalitati 2 12.06.2011 19:12:49
Sfestania, binecuvantare pentru familie si casa NECTARIE Generalitati 0 03.01.2011 14:23:03
Obama premiul Nobel pentru pace luchian Generalitati 36 16.10.2009 00:51:20