Citat:
În prealabil postat de topcat
Stiinta explica aproape tot ce s-a intimplat de la citeva fractiuni de secunda dupa bing-bang. Totul decurge de atunci logic, totul urmind citeva legi fizice relativ simple. Nu stiu unde ati putea intercala caderea, iar sa o duceti inainte de BB ar fi un nonsens.
Am spus, singura asemanare cu caderea voastra ar fi aparitia constiintei, momentul cind omul constientizeaza pacatul si aparitia moralei constiente(desi stiinta spune ca acest moment nu e unul punctual, dar putem trece asta acum cu vederea). Iar acum omul ar incerca sa scape de pacat, prin asta sa ajunga la Dzeu, sa ajunga in starea de dinainte de constientizarea pacatului.
Fani, ideea ta cum ca pacatul a avut loc nu-stiu-cind si ca apoi a fost propagat in timp e un SF.
|
Ba da, ma refer inainte de big bang. Sau mai degraba, IN AFARA TIMPULUI, in atemporalitate.