![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna seara! Am si eu o intrebare. Locuiesc in judetul prahova. Are cineva idee unde se as putea studia comunicarea cu surdo mutii? am cautat pe google curs comunicare cu surdo mutii. NBu am gasit decat niste cursuri in cadrul unei biserici baptiste. Am vazut pe un site alfabetul surdo mutilor, insa orice domeniu de studiu are chichitele lui si am convingerea ca numai un profesionist stie daca pentru o comunicare eficienta este sau nu suficient sa formezi cuvinte folosind acele reprezentari ale sunetelor . As vrea se stiu unde se fac astfel de cursuri. Va multumesc!
|
|
|||
|
|||
![]()
Uite un articol despre implicarea Bisericii în viata surdo-mutilor, poate gasesti niste relatii utile:
http://www.crestinortodox.ro/reporta...-lumea-tacerii
|
||||
|
||||
![]()
Am sunat pt tine la A.N.S.R. (Asoc. nationala a surzilor din Rom ) str. Italiana , nr 3 , sect 2 (zona - piata C. A. Rosetti )
tef. o21-311.30.61 si am vb cu d-ul Badescu . Aceasta asoc . tine cursuri pt limbaj mimico -gestual DAR in Bucuresti durata 6 luni , cost ~ 1.8oo lei si...citeste neaparat comentariile , http://floricica.wordpress.com/2007/...-schimbam-ceva florina , zice ca-i din Ploiesti si este hipoacuzica si preda contra cost 50 ron / 2 ore frumoasa_lady_flory@yahoo.com desi mesajul ei este din 2008 , Doamne ajuta !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
incearca! |
|
|||
|
|||
![]()
va multumesc tuturor pentru indrumare! Bunul Dumneeu sa va binecuvanteze!
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Semnul "Te iubesc" al surdo-mutilor | speranta1970 | Generalitati | 19 | 20.02.2017 22:08:18 |
Va rog rugati-va pentru marian surdo-mut din nastere | ustrodica | Generalitati | 5 | 10.03.2010 19:59:13 |
despre surdo-muti | anishorik | Generalitati | 4 | 30.07.2009 13:54:08 |
|