![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Am intrat cu mare placere in marea familie a acestui forum.despre mine : Sant vaduva si am 4 copii,dar cel mai mic este surdomut din nastere ,marian si mi-as dori sa cunoasca o fata ca el sa-si intemeieze o familie sa-i pot ajuta cat mai sant in putere si pentru asta nu pot decat sa ma rog. Poate cer prea mult dar va rog din tot sufletul sa va rugati si d-va cei de pe acest forum cu suflet curat pentru fiul meu poate d-zeu va binevoii pentru el ,caile domnului sant neintelese de noi.am dat si acatist pentru viitorul lui dar nu incetez sa ma rog .
|
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu sigur are pregatit pt el ce este mai bun, si sunt optimista ca va reusi in ceea ce si-a propus, sau v-ati propus pt el. Dumnezeu cu Maica Domnului sa il ajute.
|
|||
|
|||
![]()
Bun venit pe forum,e trista povestea dar cu rugaciunile pe care le faci sigur finalul e fericit.Domnul sa il binecuvanteze.
|
|
||||
|
||||
![]()
Acum marian are o prietena la fel ca el si ma rog sa ramana toata viata impreuna.multumesc tuturor celor care s-au rugat impreuna cu mine.sa va ajute d-zeu
|
|
|||
|
|||
![]()
Of !, ce mama ? ! Ce suflet, care munceste, daruieste si iubeste , parca mai mult decat putinta firii ei de om.
Sarut mana doamna , va admir ! Dumneze si Maicuta Domnului sa va ajute baiatul sa-si faca o familie si sa fie sanatosi . Un lucru pe cat de natural, pe atat de maret.
|
||||
|
||||
![]()
...........................................
"Bate si ti se va deschide. Cere si ti se va da. Cauta si vei gasi.", Noul Testament Last edited by sofia_78; 07.07.2011 at 00:38:39. Motiv: nu mai vreau sa dau sfaturi altora, credinta dreapta e suficienta, altfel intram in erezii si alte lucruri din nestiinta. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog, rugati-va pentru mine!! | simona76 | Generalitati | 30 | 17.11.2009 13:16:23 |
Va rog, rugati-va pentru mine | maniucu | Generalitati | 28 | 20.03.2009 14:22:01 |
rugati-va pentru Pr.Gherontie | NiCcoleta | Rugaciuni | 6 | 07.06.2008 15:42:12 |
va rog rugati-va pentru un inger | alinafat78 | Umanitare | 11 | 07.12.2007 22:29:48 |
RUGATI-VA pentru SORIN! | emisor1974 | Rugaciuni | 0 | 22.06.2006 19:57:04 |
|