![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
din ce ne-ai povestit se intelege mai mult ca mergi la biserica , si celalalte mai mult pt. ca ti s-a spus la un moment dat ca trebuie, decat din convingerea ca alta cale nu e demna de urmat...gandeste-te putin ...D-zeu este viu si prezent in viata oricui doreste sa-L vada..dar ca sa Il vezi...trebuie sa vrei sa-L vezi si sa crezi ca de la El si numai de la El vine binele...Calea, Adevarul si Viata...si sa crezi ca fara El nimic bun nu este cu putinta! Daca intelegi aceste lucruri nu poti sa traiesti fara sa te gandesti , fara sa te raportezi permanent la D-zeu, fara sa gandesti la consecinta actiunilor tale daca l-ar putea supara sau nu.. Daca vei incerca sa Il asezi pe D-zeu in prim plan in inima ta toate celelalte se vor aseza si ele...treptat si cu rabdare si sarguinta. ucrurile bune, valoroase cu adevarat se agonisesc cu multa truda...deci te rog draga mea, trudeste-te asa incat sa-L ai permanent pe D-zeu in fata ta...si sa gandesti clipa de clipa ce doreste El de la tine...si daca te va preocupa acest gand...va fi usor sa implinesti poruncile...nu pt. ca trebuie ci pt. ca vei realiza ce bine este langa El! Referitor la faptul ca prietenul tau nu merge cu tine la biserica si tu insisti..mi se pare cam gresit...nu-l mai invita ..dar tu urmeaza-ti drumul spre biserica pt. ca eu cred ca el vazand ca tu faci permanent acest lucru ..te va urma fara sa-l inviti..numai daca vei reusi sa faci acest lucru din convingere si nu pt. ca ti s-a spus ca asa trebuie. D-zeu sa va lumineze, sa va ocroteasca si sa va ajute sa urmati calea mantuirii! Doamne ajuta!>:D<
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Buna ziua | savelmona | Umanitare | 6 | 30.12.2011 09:50:52 |
| Buna ziua | corinne | Nunta | 18 | 09.07.2011 12:03:45 |
| buna ziua | sunsray | Preotul | 7 | 06.04.2010 13:35:19 |
| Buna ziua | ditech22 | Generalitati | 22 | 14.02.2010 19:52:40 |
| buna ziua | deea_m | Biserica Ortodoxa Romana | 5 | 06.04.2009 23:57:16 |
|