Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.11.2009, 17:02:32
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Whatever, fiecare vede ce vrea...Eu nu mai scriu pe forum despre lucruri literare...Punct.

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote
Vechi 05.11.2009, 17:11:13
emanouela emanouela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
Whatever, fiecare vede ce vrea...Eu nu mai scriu pe forum despre lucruri literare...Punct.
si de la capat
nu te supara pe noiiii....ne dam si noi cu parerea, eu una in calitate de inginer...deci mai slabut cu critica literara
Reply With Quote
Vechi 05.11.2009, 17:36:20
Anna Anna is offline
Senior Member

Implicit

Nu ma supar. Dar am avut doar impresia ca am vorbit pe degeaba. Adica fiecare cu interpretarea lui, fara sa mai vada ca exista si alta interpretare. Daca te uiti si la topicul "Sa radem putin..." ai sa vezi. Daca tot suntem pe forum crestin ortodox, e ca si cum am lua mot-a-mot ce zice Iisus in parabole. Creatiile literare nu se iau mot-a-mot. Daca vezi un vers in care e pomenit cuvantul zilieri nu inseamna ca e o critica la adresa lor, nici daca Iisus a vorbit despre viermele care nu doarme, nu cred ca se referea chiar la un vierme. Dar bine...ce sa zic...nu cred ca ajuta la ceva sa mai explic...Si nu e vorba de tine emanouela. Dar deja avem 2 topicuri in care la 2 exprimarii "codate" oamenii vad critica si batjocura, cand de fapt una putea foarte bine sa fie vazuta ca un cantec de jale dupa cum spunea Andrusca si una e o parodie la adresa contemporanilor. Una e tragic si una e comic, ambele cu rol de catarsis si noi vedem critica. Ne-am obisnuit prea mult cu critica si nu mai vedem altcevaUite, ca suntem la topic despre romani, uite ce vad romanii pana si in opere literare...si sa mai ziceti ca nu suntem crispati si stresati, numai bine intra in topic...

Reply With Quote
Vechi 05.11.2009, 17:46:37
Senior Member

Implicit

am vz si celalalt topic acum cateva zile....intradevar...prea s-a dat cu rosii intr-o chestie care era menita sa aduca un zambet. asta e, unii au uitat sa zambeasca....si asta chiar e o mare problema.
ceea ce ma uimeste pe mine e ca, fiind pe un forum crestin ortodox....n-am primit toata viata mea cate pietre am primit aici...e un paradox..dar aste e of topic.
Reply With Quote
Vechi 05.11.2009, 17:52:52
Anna Anna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanouela Vezi mesajul
am vz si celalalt topic acum cateva zile....intradevar...prea s-a dat cu rosii intr-o chestie care era menita sa aduca un zambet. asta e, unii au uitat sa zambeasca....si asta chiar e o mare problema.
ceea ce ma uimeste pe mine e ca, fiind pe un forum crestin ortodox....n-am primit toata viata mea cate pietre am primit aici...e un paradox..dar aste e of topic.
Eu cred ca nu e paradox deloc. Sub masca "credintei" (am pus intre ghilimele pentru ca nu e vorba de credinta cea adevarata si vie, aceea nu e masca) isi gasesc ffff multi oameni ascunzis pentru frustrari si dezechilibre psihice adanci...

Reply With Quote
Vechi 05.11.2009, 17:57:10
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
Nu ma supar. Dar am avut doar impresia ca am vorbit pe degeaba. Adica fiecare cu interpretarea lui, fara sa mai vada ca exista si alta interpretare. Daca te uiti si la topicul "Sa radem putin..." ai sa vezi. Daca tot suntem pe forum crestin ortodox, e ca si cum am lua mot-a-mot ce zice Iisus in parabole. Creatiile literare nu se iau mot-a-mot. Daca vezi un vers in care e pomenit cuvantul zilieri nu inseamna ca e o critica la adresa lor, nici daca Iisus a vorbit despre viermele care nu doarme, nu cred ca se referea chiar la un vierme. Dar bine...ce sa zic...nu cred ca ajuta la ceva sa mai explic...Si nu e vorba de tine emanouela. Dar deja avem 2 topicuri in care la 2 exprimarii "codate" oamenii vad critica si batjocura, cand de fapt una putea foarte bine sa fie vazuta ca un cantec de jale dupa cum spunea Andrusca si una e o parodie la adresa contemporanilor. Una e tragic si una e comic, ambele cu rol de catarsis si noi vedem critica. Ne-am obisnuit prea mult cu critica si nu mai vedem altceva. Uite, ca suntem la topic despre romani, uite ce vad romanii pana si in opere literare...si sa mai ziceti ca nu suntem crispati si stresati, numai bine intra in topic...
Tu vrei sa spui cumva ca eu sunt vierme????
Reply With Quote
Vechi 05.11.2009, 17:57:42
Senior Member

Implicit

Citat:
Eu cred ca nu e paradox deloc. Sub masca "credintei" (am pus intre ghilimele pentru ca nu e vorba de credinta cea adevarata si vie, aceea nu e masca) isi gasesc ffff multi oameni ascunzis pentru frustrari si dezechilibre psihice adanci...
corect insa pt mine tot paradox ramane
Reply With Quote
Vechi 05.11.2009, 18:01:05
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
vaiiii, mi-am trezit si bebe de atat ras
Reply With Quote
Vechi 05.11.2009, 18:01:12
Anna Anna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Da, f tare...

Reply With Quote
Vechi 05.11.2009, 18:13:13
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanouela Vezi mesajul
vaiiii, mi-am trezit si bebe de atat ras
Ooooops, sper ca e genul de bebe care adoarme repede la loc
Citat:
Da, f tare...
Acuma eu ca eu, dar ce ai cu stramosii mei?????
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mari Romani lore86 Generalitati 31 31.07.2013 18:30:46
Mentalitatea la romani costel Generalitati 13 12.03.2012 22:04:33
Talentatii romani Scotianul Generalitati 18 13.02.2012 19:25:31
ipocrizia la romani Mari28 Generalitati 1 11.02.2011 16:21:17
ROMÁNI NEDREPTATITI C-tin Teologie si Stiinta 16 12.01.2009 21:45:14