Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.11.2009, 12:19:53
elena1971 elena1971 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.09.2009
Implicit

Draga ANNA, departe de mine gandul de a te contrazice in ceea ce ii priveste pe romani ,ceea ce doresc eu sa mentionez este mai degraba caracterul duplicitar al romanului(una zice si alta face).Ma intrebi daca lucrez cu oamenii ca si clienti ,ei bine da ,si uneori este mult mai greu decat cu cei cu care ai putea avea o intilnire de afaceri,macar acolo se discuta la acelasi nivel de pregatire,insa satisfactiile muncii mele vin tocmai din lucrul cu clienti de toate tipurile ,de toate categoriile sociale si de toate varstele.De cele mai multe ori sunt surprinsa neplacut ca un adult nu stie sa respecte un copil dar pretinde sa fie respectat de acesta (nu lucrez in comert daca la asta v-ati putea gandi).Dealungul anilor am mai observat ca noi romanii in general avem tendinta de a fi excesiv de amabili cu strainii atunci cand interactionam cu ei ,pe strada sau in alt context, nu spun ca este rau dar poate ca ar fi bine sa fim la fel de amabili si noi intre noi si atunci societatea poate ar arata altfel.Daca am fi mai putin dezinteresati de ce se intampla in jurul nostru ,daca fiecare ar avea grija sa nu deranjeze pe cel de langa el doar de dragul de a face ceva sau daca principiul dupa care ne-am ghida ar fi"ce tie nu-ti place altuia nu-i face"cu siguranta noi romanii si tara noastra in general am fi altfel perceputi.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mari Romani lore86 Generalitati 31 31.07.2013 18:30:46
Mentalitatea la romani costel Generalitati 13 12.03.2012 22:04:33
Talentatii romani Scotianul Generalitati 18 13.02.2012 19:25:31
ipocrizia la romani Mari28 Generalitati 1 11.02.2011 16:21:17
ROMÁNI NEDREPTATITI C-tin Teologie si Stiinta 16 12.01.2009 21:45:14