Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa si Massmedia

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.11.2009, 00:08:03
piedonee's Avatar
piedonee piedonee is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
iti voi repeta acest mesaj pana vei intelege ( daca vei intelege vreodata ) ceva ! - asta pentru ca tot ai pomenit pentru a nu stiu a cata oara de mine .
dar care de pe acest forum intelege ceva???????????fiecare isi posteaza ideia si doreste aprobare, daca nu e aprobat vine cu argumente...., inclusiv domniile voastre care intotdeauna aveti un cuvant de spus si in acelas timp sunte ti destul de incapatanat sa zicem...in ceea ce sustine ti...ar fi bine sa vede ti paiul din ochiul dumneavostra si atunci nu
ve ti mai reusi sa corectati pe cineva cu atitudinea lui atata timp cat sunte ti la fel......luati forumul de la inceput si recititi va si veti vedea....ca aveti intotdeauna dreptate si citate la degetul mic
....Toată calea omului este dreaptă în ochii lui, dar numai Domnul câ
ntărește inimile.........
...cu siguranta ma astept sa mi aduce ti argumente si sa ma contrazice ti...normal......
eu zic ca fiecare e liber sa puna ori de cate ori o multime de intrebari..si chear sa iscodeasca pt ca poate nu intelege sau poate e mai batut in cap asa cum sunt EU,recunosc nu prea ma duce capul si imi place sa mi se explice de multe ori pt a intelege...daca aveti rabdare de a raspunde e bine daca nu ,nu e bine sa luam peste picior facand interpretari...ca asa sunt vazute ca niste opini propi....
si daca ar fii asa cum zice ti domniile voastre,ca un crestin incercati a evita sa blamati chear de e asa...pt ca asta inseamna a accepta pe fiecare asa cum e el....fara al blama....numai un suflet bun poate intelege si accepta......

Last edited by piedonee; 07.11.2009 at 00:13:04.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A arunca vina unii pe altii! cristiboss56 Din Vechiul Testament 43 07.06.2011 19:40:27
Forumul nostru - forum de educatie crestina??? geo.nektarios Generalitati 89 30.12.2009 13:00:19
Forumul nostru omulet Biserica Ortodoxa si Massmedia 479 04.11.2009 15:39:44
Unii pentru altii sa ne rugam! LapetiteMoc Umanitare 13 08.08.2009 16:34:44