Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.11.2009, 18:48:50
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Inca ceva, de cit timp a trecut la protestanti? de cind ai inceput sa simti ca s-a schimbat? luni, ani?

Ca sa fiu exacta... de pe 8 August 2009, de ci de 3 luni si 3 zile...
Reply With Quote
Vechi 11.11.2009, 19:21:33
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Ca sa fiu exacta... de pe 8 August 2009, de ci de 3 luni si 3 zile...
Aahhh, fi atenta, nu te grabi inca sa faci nimic!. Evita discutiile conflictuale si trateaza-l cu intelegere. Daca l-ai iubit inainte, ai rabdare ca o sa-i treaca. Parerea mea este sa nu faci nimic ritualistic in fata lui, lasa-l in pace si ia si tu o pauza de la religiozitate vadita. Roaga-te numai in sinea ta.
Priveste-l insa cu o usoara ironie la adresa noilor lui "preocupari", pe care el SA O INTELEAGA! si continua sa iti vezi de ale casei.
Parerea mea este ca ai sanse mari sa-i treaca starea asta debila de religiozitate protestanta.
Fii sigura ca OMUL cu care te-ai maritat este inca salasuit in fiinta lui, insa a devenit temporar inactiv.
O sa-si revina, dar ai rabdare..si zimbeste-i usor cu o intelegere ca pentru un om bolnav. INSA TREBUIE SA O FACI CU GRIJA SI FINETE!...este greu de descris insa poate ma intelegi
Reply With Quote
Vechi 11.11.2009, 19:40:51
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Aahhh, fi atenta, nu te grabi inca sa faci nimic!. Evita discutiile conflictuale si trateaza-l cu intelegere. Daca l-ai iubit inainte, ai rabdare ca o sa-i treaca. Parerea mea este sa nu faci nimic ritualistic in fata lui, lasa-l in pace si ia si tu o pauza de la religiozitate vadita. Roaga-te numai in sinea ta.
Priveste-l insa cu o usoara ironie la adresa noilor lui "preocupari", pe care el SA O INTELEAGA! si continua sa iti vezi de ale casei.
Parerea mea este ca ai sanse mari sa-i treaca starea asta debila de religiozitate protestanta.
Fii sigura ca OMUL cu care te-ai maritat este inca salasuit in fiinta lui, insa a devenit temporar inactiv.
O sa-si revina, dar ai rabdare..si zimbeste-i usor cu o intelegere ca pentru un om bolnav. INSA TREBUIE SA O FACI CU GRIJA SI FINETE!...este greu de descris insa poate ma intelegi

Multumesc mult pentru sfat. Am sa incerc sa fac asa cum mi-ai spus, dar iti dai seama ca va fi destul de greu...
Doamne Ajuta
Vechi 11.11.2009, 20:10:49
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Implicit

Da, lacrimi, curaj si rabdare.. S-ar putea sa fie o faza, priveste-o ca pe o boala, sau un fel de acces de nebunie.. Si eu cred ca in cazul asta provocarile si discutiile mai mult rau fac.
Eu cred ca un barbat care isi iubeste sotia si inainte era bun prieten cu ea, si putea vorbi despre orice, daca ea nu 'il bate la cap' si nu in priveste de sus intr-o asemenea perioada, ci are grija de el si il priveste cu aceeasi dragoste, are toate sansele sa se trezeasca la realitate.
Ceriertare daca dau sfaturi aiurea, nu am nici o experienta de acest gen.
Dumnezeu cu voi!

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce parere aveti despre.... mihnea45 Generalitati 10 22.10.2010 15:27:53
ce parere aveti despre tarot tarot Generalitati 10 11.10.2010 11:32:43
Ce parere aveti despre OZN-uri? alexdu Generalitati 52 04.02.2010 18:46:56
Ce parere aveti despre margarina? emiliabirgau Generalitati 33 03.09.2009 20:16:48
Ce parere aveti despre antropozofi ??????? ARHANGHELUL Generalitati 10 07.01.2007 17:47:54