![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar eu am sa va pun o alta intrebare : de ce uraste Dumnezeu atat de mult sfanta cruce, icoanele, preotii, prorocii mincinosi, curvarii, preacurvarii, betivii, clevetitorii, ucigasii etc. etc. ? Daca esti amabil(si cred ca esti) explica punin porunca aceasta : "Sa nu-ti faci chip cioplit, nici vreo infatisare a lucrurilor cari sunt sus in ceruri, sau jos pe pamant, sau in apele mai de jos de cat pamantul. Sa nu te inchini inaintea lor, si sa nu le slujesti; caci Eu, Domnul, Dumnezeul tau, sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc nelegiuirea parintilor in copii pana la al treilea si la al patrulea neam al celor ce Ma urasc, si Ma indur pana la al miilea neam de cei ce Ma iubesc si pazesc poruncile Mele. " (Exod 20:4-6) Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
eutifievv_emi dupa ce scrie este sectanta, asa ca nu are rost discutia.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vreau sa iti dau un sfat amiabil. Cauta intr-un DEX bun, definitia acestui termen "sectant". Apoi, in postarea urmatoare, fa-mi-o cunoscuta si mie. Si nu in ultimul rand, sa nu uiti sa imi explici cu cuvnitele tale, ce ai inteles. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu vrei sa fi obiectiv, de aceea nu vreau sa iti tin hangul. Daca ai ceva de spus, spune-o deslusit. Iar, daca te temi de unele intrebari, nu posta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci ce esti? Adventist, penticostal? Sa nu zici martor. Si cum poti dovedi autenticitatea Scripturii, ca sa nu mai vorbesc de veridicitate, putere si autoritate? Aceste atribute insiruite de tine nu au nicio baza. Speculatii. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
nu ma supara parerea ta.atata e limita ta de a intelege
|
|||
|
|||
![]()
Iisus Hristos e chipul(icoana) lui Dumnezeu.
2Corinteni 4:4 În care Dumnezeul veacului acestuia a orbit mințile necredincioșilor, ca să nu le lumineze lumina Evangheliei slavei lui Hristos, Care este chipul lui Dumnezeu. Coloseni 1:13-15 El ne-a scos de sub puterea întunericului și ne-a strămutat în împărăția Fiului iubirii Sale, Întru Care avem răscumpărarea prin sângele Lui, adică iertarea păcatelor; Acesta este chipul lui Dumnezeu celui nevăzut, mai întâi născut decât toată făptura. ICOÁNĂ s. v. imagine, înfățișare, reprezentare, viziune. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cruce rosie-cruce neagra | dianadi | Diverse Sarbatori | 5 | 01.10.2016 12:26:21 |
cruce in curte | cristiansergiu | Generalitati | 74 | 05.11.2011 18:02:27 |
Iisus pe Cruce | Templier Knight | Din Noul Testament | 14 | 13.12.2010 01:24:04 |
Cum facem cruce? | Danut7 | Generalitati | 88 | 28.09.2010 00:58:35 |
cruce rosie cruce neagra | padrevicentiu | Generalitati | 1 | 07.08.2010 11:58:19 |
|