![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu suntem in rai, suntem in lume, iar aici suntem supusi la multe incercari. Am ajuns doar sa ne plangem. Ne plangem chiar si din viata pe care o intalnim in biserica: nu se canta bine, nu este pictata cum trebuie, nu se predica... si de cele mai multe ori facem doar afirmatii si nu ne impartasim cu trupul si sangele Domnului. Asa ca depinde ce dorim sa vedem si de ce vrem sa ne impartasim, caci iata pana si locul din biserica nu ne mai multumeste.
Eu am invatat multe de aici. Dar ce este cel mai important e ca am in lume cateva persoane pe care le-am intalnit aici, care oricand sunt gata sa se jertfeasca pentru mine. Asa ca doar daca iau in discutie acest lucru, ajung sa afirm ca e un loc minunat. Oare cati dintre noi stau de vorba cu Dumnezeu despre semenii intalniti? Adica se roaga pentru ei! Sa-mi fie cu iertare, noi altceva facem: stam de vorba cu ceilalti despre Dumnezeu, fara a cunoaste rugaciunea. Cand vom face cel dintai lucru, multe lucruri se vor schimba in bine. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vorbim despre rugaciune, dar nu ne rugam. Ma uit la mine insumi si la cei pe care ii cunosc. Pierdem din vedere un lucru: diavolul uraste lucrurile bune. Forum'ul nostru, crestin ortodox dupa puteri, nu este iubit de diavol, iar luptele, ispitele si mahnirile sunt lucrarea lui. Cum sa dea pace celor care vor sa puna inceputul cel bun sau celor care vor sa afle mai multe despre dreapta credinta ?! Mie imi par simple lucrurile, iar luptele (ispite, mahniri) de pe aici sunt chiar un semn bun. Anume ca aici sunt oameni, lucruri si cuvinte pe care diavolul nu le suporta si pe care vrea sa le tulbure, sa le alunge si sa le piarda. Geo Nectarios, avem nevoie de oameni cunoscatori ai dreptei credinte. Nu te lasa tras intr'o ispita de genul celei care te'a luat. Nu deznadajdui de oamenii sinceri de pe aici.
|
|||
|
|||
![]()
Hai sa ascoatem ceva bun din ce a spus Geo cu atata dragoste.
Haideti sa ne si rugam impreuna!!! Sa facem colecte pentru saraci impreuna, sa-i vizitam pe bonavi, sa-i imbracam pe cei goi... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ne putem aduna, in fiecare oras, macar 2-4 persoane, spre a face una'alta spre folosul altora. Problema apare insa acolo unde programul fiecaruia (cunoscutii mei) este atat de incarcat incat abia mai au timp de cateva minute de rugaciune. Cu toate astea insa, cred ca nu este imposibil ca macar 1-2 ori pe luna sa se faca o intalnire cu scop duhovnicesc.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar altii AU! Si pe asta ma bazez! Prin urmare, hai sa incepem. Cateva minute de rugaciune. Perfect! Ce rugaciune, ca sa mi-o cumpar, sau downloadez, daca n-o am. Uf, parca prind aripi!!! si abia astept sa ne rugam impreuna. Am mai facut-o pentru 2 persoane si m-am simtit extraordinar... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Adevarata mucenicie
Un frate l-a intrebat pe un batran, zicand: - Voiesc sa marturisesc pentru Dumnezeu. Si i-a zis batranul: - Daca in vreme de nevoie isi va suferi cineva vecinul, este intocmai cu cuptorul celor trei tineri din Babilon.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Forumul nostru II (sau de ce se judeca ortodocsii unii pe altii) | sophia | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 362 | 28.04.2010 16:47:40 |
Forumul nostru | omulet | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 479 | 04.11.2009 15:39:44 |
Abuz sau educatie? | erzbet | Preotul | 77 | 04.07.2008 23:25:46 |
|