![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Foarte multa durere in povestea ta ! Nu mi se pare corect ca dupa 9 ani sa plece din casnicie, ca vai, e nefericit. Am inteles, e nefericit, deprimat, dragoste cu forta nu se poate. Dar, la tine s-a gandit vreun pic ? S-a gandit ca dupa ce l-ai iubit atat e posibil sa nu-ti mai revii ? Se poate muri din dragoste, se pot distruge suflete astfel. Am vazut oameni deventi epave dupa pierderea omului drag. Sigur ca s-a ajuns aici din vina amandoura, dar meriti o sansa sa repari, macar atat . Sotul tau este egosit, il intereseaza sa fie el bine, fericit, nu vrea sa lupte pt voi, nu vrea sa dea o sansa. Si pt. ca lui ii e greu, rupe o bucata din sufletul tau, ce conteaza ! Important este sa supravietuiasca el ! Sa nu accepti divortul, daca inima lui e goala nu inseamna ca si a ta e la fel, tu il iubesti, nu divorta in veci. Lasa-l pe el sa hotarasca aceasta ruptura, nu participa la acest macel al sufletelor. Asa cum el nu-ti poate da inapoi sperantele, iubirea si tot ce ai investit in el in 9 ani, asa nici tu nu poti sa renunti la el cu zambetul pe buze. Sa te ajute Domnul sa treci peste acest iad, caci iad se numeste pierderea iubirii. Sa te ajute Domnul sa intalnesti iubirea adevarata, aceea nu te va rani vreodata !
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ajutati-ma sunt disperata | patricia2006 | Umanitare | 7 | 02.09.2012 23:47:20 |
O mama disperata va roaga cu lacrimi in ochi sa ii ajutati baiatul | diannaalex | Umanitare | 5 | 23.06.2010 09:05:36 |
|