![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Filaret a inteles bine. Icoana nu este o bucata de lemn.
|
|
|||
|
|||
![]()
Andrei are dreptate. Poate s-a exprimat putin cam dur dar a spus un adevar. E usor sa te duci, sa dai o floare in zi de sarbatoare si sa pleci. Dragostea nu sta numai in cadouri de Craciun si de Paste. Iar in privinta batranilor este fff greu. Am un prieten care face voluntariat la o casa de copii si in momentul cand i-am spus ca as vrea si eu sa merg mi-a spus sa stau in banca mea ca nu stiu in ce ma bag. Se comporta mizerabil cu pers. care vor sa ii invete ceva, sa le aline singuratatea si dorul de o familie. Tot asa si cu batranii. Oare cati dintre noi am vrea sa mergem maine sa ingrijim timp de 3 zile un batran paralizat si recalcitrant? Nimeni nu spune ca sunt toti rai, sa nu ma intelegeti gresit dar pe multi boala ii face mai egoisti, mai rautaciosi. Dar macar noi sa ii vedem si sa nu facem asa la randul nostru.
|
|||
|
|||
![]()
Filaret a inteles ceva dar nu totul, asa cum i s-a clarificat mai sus.
Icoana inceteaza sa mai fie DOAR o bucata de lemn in momentul in care pui mina si mai si ajuti pe linga ea. Direct spus, imaginati-va niste batrini neputinciosi care miros si nu-si pot face nevoile cum trebuie si noi care trecem PE LA EI, le aruncam o iconita, o floare si fugim de acolo cit mai repede, in speranta ca iconita-i va sterge la fund. Ajutorul DIRECT inobileaza iconita. Stiu ca acest aspect nu se studiaza la Teologie dar AICI se separa griul de neghina!...lucrind cu "leprosii" societatii, batrinii si copiii prin orfelinate, si chiar lucrind in invatamint, acolo fumul tamiii prinde esenta!..nu stind si filozofind cu colegii |
|
||||
|
||||
![]()
Andreicozia, la felul in care vorbesti, cred ca ai facut la viata ta muulta munca patriotica.
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
...aviz amatorilor de crestere duhovniceasca REALA. Eu unul nu am facut-o pentru asta ci pentru a pune familiei mincare pe masa deci nu ma situez in aceasta categorie... Eu Glykis, am sugerat munca voluntara sau platita nu patriotica( pentru asa ceva trebuie sa ai o patrie cu conducatori care lucreaza pentru binele tuturor si pe care sa-i iubesti ceea ce nu este cazul nostru, poate...o data... in trecut). De regula insa cind lucrezi pentru o organizatie poti fi si platit si nu-i nimic rau in asta |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
elizabeta, oare nu ai auzit ca orice om in ziua de astazi va trece prin cel putin 4-5 cariere, meserii/profesii pina ajunge la pensie?...ce fac eu include si profesia de asistenta sociala insa nu se opreste la ea. Slava Domnului ca m-a tinut mintea sa fac mai multe, nu ca as fi vrut, dar deseori circumstantele dicteaza!
|
![]() |
Tags |
intamplari din viata |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
intamplari gasite in pateric | donisaadriana | Calugarul | 13 | 18.01.2015 06:42:43 |
Vise si intamplari "ciudate". Ce reprezinta ? | TudorN | Morala Crestina | 11 | 28.11.2013 11:47:51 |
intamplari adevarate | arle | Intamplari adevarate | 39 | 01.03.2012 17:38:41 |
7 intamplari cu Arsenie Boca | florisca | Generalitati | 13 | 31.08.2010 20:40:31 |
intamplari | Saurian | Intamplari adevarate | 16 | 11.05.2007 19:30:39 |
|