Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.12.2009, 11:23:41
OmuBun
Guest

Implicit

vsovi, nu inteleg de ce atata inversunare? Nu esti cu nimic mai prejos decat cei care striga impotriva lui Basescu. Aceleasi manipulari politice. Cine-a iesit in strada? Au iesit cei de buna credinta? NU. Aia au stat acasa. De sila, de scarba, de rusine. Ce-mi foloseste sa iau apararea unuia sau a altuia? Nimic nu ma convinge. Situatia tarii la ora actuala e de tot rahatul, dar noi strigam, strigam, strigam! De ce-as fi avocatul diavolului? Al unuia sau al altuia... tot la masa cu mogulii stau!!! Ce tot il bagi pe Isarescu in discutie? El a fost acolo dintotdeauna, indiferent de guvernele care s-au perindat! Sau cumva tanjesti dupa Constantinescu si Ciorbea??? Trezeste-te, omule. Putine elite avem, dar astia doi sunt departe de a ne face cinste!
Nu-mi place Geoana, dar n-am nimic impotriva lui Iohanes!! Deocamdata! Cat despre Basescu, n-am vazut in viata mea un om mai curva ca el. NU-L MAI VREAU. PUNCT!!!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Duhovnic in Targoviste ginye55 Preotul 4 09.12.2013 16:20:29
Biserica Speranta Vietii Targoviste - O alta ramura penticostala petrut-angel Secte si culte 35 17.11.2010 10:36:19
sfintirea catedralei din ARAD ,azi de 6 decembrie sofiaiuga Stiri, actualitati, anunturi 43 12.12.2008 20:34:46
SFINTIREA CATEDRALEI DIN ARAD ,azi 6 dec. sofiaiuga Stiri, actualitati, anunturi 0 06.12.2008 22:26:35
parintele cleopa de la Manastirea Arad-Gai sofiaiuga Mari Duhovnici si predicile lor 5 16.07.2007 22:23:25