![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este manipulare, masa de manevra in mana politicienilor... Din pacate.. Eu una nu am mai iesit in strada de la revolutie. Si nici n-o sa mai ies. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
poi alea se pot tipari intr-o secunda, ce crezi ca tinerii shi copiii nu shtiu tiparii nishte lozinci? dar s-au shi pregatit unii cand au auzit ce vrea sa faca popandaul, sharpele cu doua capete, purcelashul deshertului, bastus shi urangutanul... manipulatzi din spate de isarescu-iliescu, nastase-patriciu-tziriac shi fireshte cei ce vor sa implementeze in loc de Regina Romania, taramul blestemat, draculaland... aqualand cum ar fi vrut agaton-vangheele-mazare chegevara cum ne indemna procurorul mitoman "distractiv" ce se da asemenea lui Titulescu... deci nu te indoi... sau nu tzi se pare ca oriceom ar ieshi sa protesteze cand vezi ca vor sa fure shi revolutzia din Timishoara shi sa se emane shi sa se reemane la merite asha cum au furat revolutzia din 89 shi demnitatea romanilor timp de 20 de ani de dictatura ce mimeaza democratzia asemenea dicataturii bolshevice de 42 de ani dinainte, defapt aplicand tactica mason-bolshevica-firmacapitalist-cinica a dictaturii distribuite cu schimbarea din cand in cand la guvernare dar avand tot ei toate puterile shi institutziile shi justitzia in mainile lor, ca pana shi ong-urile shi asociatziile prodemocratice sunt tot ale lor? deci vazand astea nu ai ieshi in strada shi daca ai fi membru psd? deci ai incredere ca cei care s-au pregatit au fost romani curajoshi dreptzi shi nemincinoshi oridelacare partid or fi fost... ce conteaza cu cine simpatzau sau de cine apartzineau... chiar nu vretzi sa vedetzi pentru ce luptau shi ce aparau ei? shi totzi jurnalishtii, toate televiziunile au incercat sa ascunda sau sa invartosheze realitatea zicand ca e o mineriada impotriva psd... ce mineriada? cand mincinoshii vicleni au venit sa batjocoreasca la timishoreni acasa pe cei ce ne-au adus libertatea prin rabdarea shi jertfa lor... vii shi mortzi! de ce erau cu ochii plini de glaz lacrimogen ca lupte sau batai am vazut doar de la organele lui bastus care vedea pdl-ishti deghizatzi printre manifestantzi... dar bastus nu vedea manifestatziile roshii din piatza operei deshi el declarase ca nu daduse voie la nici un partid in piatza sa aiba manifestatzii politice niciodata... deci cine respecta revolutzia din Timishoara shi piatza operei? echipa de pacalici care au facut pact cu diavolul? caci vor sa foloseasca punctul 8 de la Timishoara ca sa dea lovitura de stat impotriva lui Basescu, caci chiar daca o sa iasa Basescu o sa-l suspende cu punctul 8 de la Timishoara... deci asta este lovitura de stat in toata regula! nu va lasatzi pacalitzi shi furatzi! Last edited by vsovi; 02.12.2009 at 15:01:16. |
|
|||
|
|||
![]()
Ma sperie inversunarea ta! ca si agresivitatea celor pe care i-am vazut la televizor! Nu suntem in 1989! Eu atunci am fost in strada, si nu eram la varsta adolescentei, incet incet am inteles ce se intampla. Ba chiar de dinainte de decembrie '89 stiam cate ceva, ca urmeaza sa se intample!
Eu am vorbit despre invrajbirea care se rasfrange la nivelul nostru, al oamenilor obisnuiti, am ajuns sa nu mai putem vorbi unii cu altii normal, sa ne suspectam ca cine cu cine tine, cine cu cine voteaza, etc! Nu e normal sa se intample asa. Nu e normal sa ne lasam invrajbiti! Nu e normal ca oameni cu care puteam conversa, trai in acelasi birou, manca la aceeasi masa comuna din bucatele aduse de toti de acasa si puse impreuna pe birou, azi sa ne uitam incruntati unii la altii, incruntati cei care simt ca culoarea lor pierde, asa a fost si in 2004! Asta nu mai e politica. |
|
||||
|
||||
![]()
Din cei prezenti la scandalul ivit pe 1 dec la Timisoara, nu stiu cati au fost prezenti si la Revolutie, nu stiu cati erau parinti care si-au pierdut pe cineva drag in '89... Un alt lucru imi este clar: erau platiti sa strige impotriva lui Geoana. Era terenul lui Basescu si Geoana a "calcat" pe un spatiu "strain". Imi este asa greata de ce se intampla ca ma lipsesc de dreptul de a vota. De ce? Pentru ca nu am pe cine vota.
|
|
|||
|
|||
![]()
Găseam aici pe acest forum o altă lume,o lume unde este multă iubire de aproape.
Citesc și mă minunez!Nici nu indaznem să scriu ceva să nu impitez cu ceva scriitura de aici. Și dintr-o dată mă trezesc cu poze de la nuștiu ce manifestație cu păreri pro sau contra ce in viața de zi cu zi deja ne este deajuns.Dacă doream un astfel de forum acolo postam. Dragilor și fraților nu vedeți că am inceput să ne uram intre noi?De ce? Ce avem noi la afacerea lor?Vă umple frigiderul vă țin copii la școală? Vin dintr-o familie incercată in comunism,cu ani de pușcărie și canal .Nu m-a invățat nici-o dată ura și au făcut in așa fel incat eu să văd și să discern.Stiu ce inseamnă comunism! Nu-mi băgați degetele in ochi pentru că eu oricum clipesc. Imi doresc un presedinte să mă reprezinte .Vreau un președinte educat la care să mă raportez.Nu vreau să-i știu numele președintelui dar vreau să o duc decent ,copii noștrii deasemeni.Nu mai vreau minciuni și nici prefăcătorii.Vreau modele.Nu diplome cumpărate. Să ne rugăm cu toții să avem mintile luminate,să fim buni să fim uniți. Să-i cerem iertare Maicii Domnului că indraznim să o rugăm. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
libertate, ieri in Timishoara shi azi in toata tzara!... sfanta Libertate, sfanta Libertate... shi nu linishtea minciurrrilor minciunirilor lacomiilor viclene!
Last edited by vsovi; 02.12.2009 at 16:20:08. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ti se pare normal ca la Timisoara, un oras cu sentimente puternic anti-comuniste, Geaona si ai lui sa fie huiduiti? Ce te-ar fi convins ca protestul este autentic si nefinantat? Apropo, nici Ceausescu nu credea ca e pe bune ce se intampla la Timisoara! Saracu', era putin bolnav! Si nu in ultimul rand, voi sunteti cei care cu destula (nu pot sa scriu ce ca iar intervine cenzura divina) sustineti ca comunistii au fost atei. Tu de ce le iei apararea neo-comunistilor? Oare pentru ca de fapt BOR-ii au colaborat bine mersi cu securistii??? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cata ura si rautate!... Si pentru ce? Cine si cu ce drept poate interzice cuiva sa se deplaseze oriunde in tara asta? Tu, ca om normal, il poti ignora, il poti sfida, te duci la o bere nu te-apuci sa strigi "Traiasca!..." Fiecare se plange de tupeul celuilalt: Primarul Ciuhandu (sau cum il cheama, habar n-am) se plangea ca Basescu s-a folosit de numele lui punand afise electorale de genul "Ciuhandu il sprijina pe Basescu!" Asta ce mai e? Nu-i magarie pe fata? Am locuit in Timisoara intre "79-"86. Am rude si prieteni de suflet. Cunosc mai bine decat multi de pe-aici spiritul democratic al Timisoarei. Dar haideti sa nu ne umflam in pene. Brasovul a dat dovada de mult mai mult curaj intr-o perioada in care Eltin nu incepuse sa traga sfori si sa tulbure apele. In "89, aresturile erau ticsite de cei care voiau sa schimbe ceva inca din vara. Peste tot erau "lovituri". Prin vitrine, vedeai dimineata manifeste anticomuniste (nu in Timisoara), piesele de teatru erau nelipsite de replici cu adanc subinteles, oamenii se adunau si discutau mai mult sau mai putin discret... Ajunsese cutitul la os. Timisoara a fost mai expusa decat alte orase, datorita lui Tokesh. Dar toata tara era un butoi cu pulbere. Undeva tot rasufla mai devreme sau mai tarziu. Ba chiar mie mi s-a parut ca structura era organizata pentru mai tarziu, iar evenimentele de la Timisoara i-a prins un pic nepregatiti. Tot respectul pentru Timisoara, dar de aici si pana a crea legi cu cine are dreptul sa intre si cine nu, mi se pare penibil!!! Impotriva caror comunisti luptam? Multi de-acolo n-au nici cea mai vaga idee ce a insemnat comunismul!...
ai2, te contrazici. Daca afisele sunt facute intr-un singur loc, asta inseamna ca... a fost organizat, nu spontan! Iar din simpatie nu iese nimeni din casa decat daca personajul e celebru si unanim recunoscut ca personalitate, nu Geoana, nu Basescu, nu Iliescu, nu Ceausescu. Eu stiu bine de cate ori eram penalizat cu 10% fiindca nu luam steag la manifestari si plecam de cum ieseam pe poarta fabricii. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Duhovnic in Targoviste | ginye55 | Preotul | 4 | 09.12.2013 16:20:29 |
Biserica Speranta Vietii Targoviste - O alta ramura penticostala | petrut-angel | Secte si culte | 35 | 17.11.2010 10:36:19 |
sfintirea catedralei din ARAD ,azi de 6 decembrie | sofiaiuga | Stiri, actualitati, anunturi | 43 | 12.12.2008 20:34:46 |
SFINTIREA CATEDRALEI DIN ARAD ,azi 6 dec. | sofiaiuga | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 06.12.2008 22:26:35 |
parintele cleopa de la Manastirea Arad-Gai | sofiaiuga | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 16.07.2007 22:23:25 |
|