![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Bravo ei, inseamna ca ceva din ce face , face bine!
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar nu binele.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eh, ce sa-ti spun, ca stii tu ce-i binele si ce-i raul!
T ai idee cita lume s-a vindecat de tot felul de belele recurgind la leacuri babesti? si asta nu-i face mai putin crestini Last edited by andreicozia; 07.12.2009 at 18:03:35. |
|
|||
|
|||
![]()
am auzit-o si pe asta..
tu promovezi aici vrajitoria? (Tocmai pentru ca nu stim deosebi binele de rau, avem Scripturile si invatatura Bisericii sa ne lumineze) |
|
|||
|
|||
![]()
Andrei si Anna, va rog, lasati discutiile astea certarete, ce sens are? Cand incep doi sa se certe pe un topic, nu mai citesc cei mai multi. Sa ramanem obiectivi. E un subiect interesant si important, mi se pare.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mie, dorinta de a justifica numai din batai cu citate mi se pare a fi o lobotomie intelectuala care mai degraba opreste discutia decit sa o animeze . E treaba ta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De asemenea cred ca stii ca apreciez originalii ca tine chiar cand nu sunt neaparat mereu de acord cu ei. Dar tu si Anna pe mai multe topicuri va contraziceti intr-un mod care depaseste un pic planul ideilor, trebuie sa recunosti. Uneori tine pe cateva pagini, si m-am temut ca incepe si aici. Nu zic ca nu erau si idei obiective...
|
|||
|
|||
![]()
Evita sa nu mai vorbesti, despre ce nu cunosti. E mai sanatos!
|
|
|||
|
|||
![]()
Hristos a vindecat si cu scuipat si argila...asta nu-l face vrajitor. Dar daca-l citesti pe "prima Trimbita a puciosilor Noului Ierusalim" Par Arsenie Boca el l-ar fi facut cu ou si otet pe cineva care foloseste elementele acestea naturale.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Libertatea credintei | Daniel_7 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 10 | 14.09.2011 09:28:24 |
Libertatea omului | Laurentiu | Generalitati | 0 | 05.07.2007 10:12:44 |
Libertatea de exprimare | danyel | Generalitati | 47 | 03.12.2006 18:08:34 |
|