![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Da, asa de buni suntem noi astia din Europa de Est, ca vezi, noi nu ne-am dus in Africa si Asia sa ii batem pe saracii de acolo. Problema este ca sa fi vrut nu puteam din diferite motive. Oare daca Tarile Romane aveau alta pozitie geografica, mai aproape de Oceanul Atlantic, cum sunt Marea Britanie sau Olanda, mai multa pricepere in ale marinaritului si luptei, oare n-ar fi avut tentatia sa ia si ele o bucatica acolo de Africa sau America? Oare? Asa imi e si mie usor sa spun: ce buna sunt eu ca nu am omorat pe nimeni in viata mea! Si nici prostituata nu am fost! Ce grozava sunt@ Dar am fost pusa in situatia asta? Am avut parte de un context si o educatie de asa natura incat sa ajung criminala sau prostituata? Nu. Deci ce rost are sa ma laud cu asa ceva? |
|
|
||||
|
||||
|
Traiasca noul filetism pseudo-ortodox mihailtean! Traiasca tovarasul mihailt si a sa propaganda...
Cum ti-am mai zis si in celalat topic, nu'ti este rusine? Nu te-ai gandit ca prin comportamentul asta iti bati joc de Eroii Neamului? Eroii neamului care au luptat cu arma'n mana ca tu sa ai un viitor! Basarabia spaniolii au furat-o, Bucovina de Nord nemtii si Cadrilaterul lutheranii... Ce "politica" pe tine... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Lasa ca a venit Basescu al tau din nou la putere si le va aduce inapoi la matca :)), ca oricum nu-i mai pasa nimanui de ele, fiind vorba EXCLUSIV DE BANI! Last edited by andreicozia; 09.12.2009 at 00:19:31. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Rusii mai bine zis conducatorii lor ne-au furat Basarabia! Recunosti acest lucru? |
|
|
||||
|
||||
|
Iar ati inceput harta... se vede treaba ca michiduta e acelasi peste tot (si aici subinteleg si la catolici, si la ortodocsi). Nu il lasati sa faca ravagii. Ce a fost in trecut a fost! Cele rele sa se spele, cele bune sa se adune!
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Biserica Crestina Universala | vsovivi | Biserica Ortodoxa Romana | 746 | 24.05.2021 17:52:09 |
| Care om este cu adevarat frumos? | amatyyy | Generalitati | 55 | 15.08.2016 02:16:52 |
| Dovezi stiintifice , logice si matematice care arata existenta lui Dumnezeu | razaudi | Generalitati | 6 | 27.11.2011 02:05:23 |
|
|