![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sminteli - traducere corecta = prilejuri de pacatuire, things that cause people to sin. Intra si ereziile aici. De acord ca e vai de cei prin care vin. De aceea ne-a dat Dumnezeu darul cititului si minte de analizat. "Cuvantul tau este o lumina pe cararea mea."
Asa am zis si eu. Daca nu ai fapte nu dovedesti ca ai credinta, doar te lauzi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
asa este.....
|
|
|||
|
|||
![]()
adica tu...
|
|
|||
|
|||
![]()
26. Căci precum trupul fără suflet mort este, astfel și credința fără de fapte, moartă este.
Atentie ca Pavel a comparat sufletul cu faptele si trupul cu credinta.De ce crezi ca a facut asa? |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca sunt de nedespartit, interdependente
|
|
|||
|
|||
![]()
m-am prins ca te referi la mine, dar eu nu am renuntat sa citesc si sa gandesc; nu ii las pe altii sa gandeasca in locul meu ci cercetez ce duh ii calauzeste. Dar cand scrie negru pe alb "nu suntem mantuiti prin fapte" si vine altul ca de fapt Pavel a vrut sa spuna ca suntem mantuiti prin fapte...hmmm...imi pare rau pentru el...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Duhul este cel ce dă viață; trupul nu folosește la nimic. Cuvintele pe care vi le-am spus sunt duh și sunt viață." Ioan 6:63 "Cel ce ne-a învrednicit să fim slujitori ai Noului Testament, nu ai literei, ci ai duhului; pentru că litera ucide, iar duhul face viu. " 2Corinteni 3:6 Dar tu nu esti din adevar, de aceia poate ai inteles toate pe dos, la fel cum faci de obicei. Last edited by Danut7; 09.12.2009 at 15:57:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnul Iisus spunee si despre biserica ,o singura biserica ,nu in sensul de cladire ci de comuniune crestina. "Cine va primeste pe voi ,pe mine ma primeste" Ei ,Sfintii Apostoli au fost alesi de Hristos ,la fel cum preotii sunt hirotoniti prin coborarea Sf.Duh. Preotia este o sfanta taina ,nu oricine poate sluji ca preot. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|