![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce spui tu gasim in Apocalipsa, Noul Testament, dar e vorba de "pecetea" lui Dumnezeu pe fruntile oamenilor. De unde s-a ajuns la semnul crucii? Si arata-mi si mie unde am scos 'noi" semnul crucii, ca eu nu il gasesc nici in Biblia ortodoxa. |
|
||||
|
||||
![]()
Exact in primul secol, contemporan cu Sfintii Apostoli si ucenicii lor...e extrem de absurd ceea ce afirma ei, si totul pentru a justifica aparitia profetului sectar!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
2.Nu,era folosit "trogo" 3.Nu auzi ca "sarx" nu e folosit,niciodata,in greaca,in sens metaforic?Deci nu e cu sensul de trup. Nu sunt aiurea,sunt de la oameni care stiu teologie adevarata.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Pai nu gandeau gresit, au scris in Biblie cum gandeau. Insa Biblia e calcata considerandu-se mai importante cine stie ce scrieri istorice a caror veridicitate si inspiratie nu au fost dovedite.
|
|
||||
|
||||
![]()
Exista exemple in Biblie,unde oamenii au fost vindecati prin credinta altora.Normal ca daca esti botezat si cand cresti,devii ateu,e altceva.Dar botezul e valid.
|
||||
|
||||
![]()
eu incerc sa va conving.
|
|||
|
|||
![]()
asta o fac si ortodocsii din fruntea tarii noastre. Dar nu religia te defineste, ci ce faci tu personal.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cei din fruntea tarii noastre nu sunt ortodocsi,ci masoni.
|
|||
|
|||
![]()
Sa vezi ce patesti de la adventisti.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|