![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Crucea apare in Vechul Testament clar.Cei care nu-l vor purta pe frunte,nu vor fi salvati.Asta apare unde se vb despre Iisus.Dar voi de ce ati scos "semnul crucii" si ati lasat doar "un semn"?
|
||||
|
||||
![]()
Pai le-a trimis o profetie Scaraoschi...Scoateti crucea ca nu e corect cum scrie acolo!!!!! ( ma ardeee!) si ei au sarit vigilenti sa indeplineasca profetia de la " Dumnezeu"!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce spui tu gasim in Apocalipsa, Noul Testament, dar e vorba de "pecetea" lui Dumnezeu pe fruntile oamenilor. De unde s-a ajuns la semnul crucii? Si arata-mi si mie unde am scos 'noi" semnul crucii, ca eu nu il gasesc nici in Biblia ortodoxa. |
|
|||
|
|||
![]()
Sa vezi ce patesti de la adventisti.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa vad. Daca gresesc ma pocaiesc. Deci, Andrusca, pe tine te mantuie faptele altora? Fain... |
|
|||
|
|||
![]()
departe sunteti de inimile oamenilor .....si in ea salasluieste DUMNEZEU
![]() farisei,inchizitori,nu v-a iubiti decat evlavia,dar nu uitati de iubire si smerenie de respect si intelegere......... |
|
||||
|
||||
![]()
Inchizitia e a catolicilor,nu a noastra.
|
||||
|
||||
![]()
Sectar la orizont, ei prezinta de fapt aspectele negative ale BC...pentru ca despre BO Luther nici nu stia de fapt, el avea ceva de impartit cu BC.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
inchizitia e in "numele Domnului infaptuita de oameni":P nu am trasat nici o linie ea este de cand e Adam
Iisus a venit in numele Domnului si A plecat tot cu El asa sa fim si noi dar a Lasat in urma o invatzatura simpla si pentru oamni simpli........ de cati sfinti e nevoie ca sa pricepem ?de cati martiri e nevoie sa intelegem ????????valorile sau stins si ma doare cumplit sa vad ca sau stins tocmai de pe acest site saau "forum"...... invatzaturile lui au fost mai simple dar pline de viatza si de "lumina" ar trebuii sa recunoastem senini ca ne-am ierdut in marea noastra dezvoltare............smerenia este cel mai de pretz dar al Dumnezeiri,iubirea ,si intelepciunea!!!!asa sau construit valorile ...... |
|
||||
|
||||
![]()
Daca tu te-ai limita la faptele tale si atat...nu ai avea nevoie de cult, l-ai fi intalnit pe Dumnezeu oriunde, si chiar in Biserica careia i-ai intors spatele...eu asta incerc sa iti spun, nu vrei sa accepti?
Normal ca te mantui si datorita faptelor personale, dar credinta tu de fapt o ai intr-un anumit cult, cultul penticostal si in doctrina lui...si nicidecum in toate sau nici unul, asa cum pretinzi pe ici pe colo.... Tu cand faci prozelitism nu te referi la faptele bune, credinta in Dumnezeu, inmanezi Biblia si le urezi Mantuirea oamenilor...tu de fapt vorbesti de Cultul tau, de faptul ca tu numai acolo L-ai intalnit pe Dumnezeu si ca el este aducator de Mantuire...este? Deci cultul te si ne defineste pe toti, in functie de asta exista eretici sau crestini adevarati pentru ca au credinta in Biserica Adevarata a lui Hristos, Una singura, Soborniceasca si Apostoleasca!!! ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|