nu l-am prins pe parintele Galeriu. Am vagi amintiri de pe vremea cand ma ducea mama de mana sa ii ascultam predicile. imaginea pe care o tin minte este aceea a unei biserici pline pana intrare cu oameni care ascultau predica cu rasuflarea taiata. :) Il pretuiesc foarte mult pe parintele Galeriu, in fiecare Duminica ii sarut crucea de la mormant si asta imi da o liniste foarte mare. Dar cred mai mult in autoritatea Sfintilor Parinti. Parintele Galeriu, incepand de la un scop nobil, eu zic ca s-a inselat (in aceasta privinta). Din pacate, din cei 20 de fizicieni pe care sfintia sa ii putea cita intr-o clipa, nu a inclus si oameni de stiinta creationisti, oameni care pot sustine cu verticalitate teoria varstei tinere a pamantului prin argumente strict stiintifice. Eu zic ca cel mai bine este sa privim aceste invataturi cu smerenie si sa nu ne pripim a trage concluzii peste cele ale Sfintilor Parinti, indiferent din ce parte ar veni. Dumnezeu sa te binecuvinteze, pentru rugaciunile Parintelui Galeriu! :)
|