![]() |
![]() |
|
#7
|
||||
|
||||
![]()
Racituri de curcan la care mai adaug si ghiare de gaina care au multa gelatina.
Din o parte de curcan(cu multa piele) se pune la fiert adaugand ; un morcov o ceapa 2-3 catei de usturoi o foaie de dafin Se acopera cu apa 4-5 cm,carnea si zarzavatul,se fierbe la foc mic mai multe ore pana cand ,,zeama ' ' incepe sa se lipeasca de degete, luati cu o lingura si lasati-o sa se raceasca.Scurgeti zeama si pregatiti o capatana de usturoi pisat bine,pe care cand zeama este destul de rece puneti usturoiul si mestecati putin.Cand turnati in ,,bliduri ,este bine sa o strecurati, alegeti cateva bucatele de carne pe care le puneti in blid.Eu mai fac din morcovul pus la fiert niste stelute in 5 colturi si pun tot in blid ,asa ca decorativ. Le pun la rece si daca e prea multa grasime o i-au cu lingura dupa ce sau intarit. Pofta buna!
__________________
Rugaciunea care-i plansa In a lacrimei parau, Te sfinteste si te-nalta Ca sa-l vezi pe Dumnezeu! |
Tags |
retete de craciun |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Retete - Mancare de post | andra_forscorpio | Generalitati | 52 | 02.12.2018 22:49:03 |
Felicitarea de Craciun | elizabeta | Generalitati | 23 | 06.12.2012 00:23:21 |
retete ovo-lacto-vegetariene | misteria | Postul | 5 | 25.01.2012 15:29:27 |
12 retete de post | Alternative | Intrebari utilizatori | 17 | 23.02.2010 23:01:48 |
retete de post | dorinel78 | Generalitati | 1 | 08.07.2007 01:07:02 |
|