![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
8. O, de I-ați auzi glasul care zice: "Să nu vă învârtoșați inimile voastre, 9. Ca în timpul cercetării, ca în ziua ispitirii în pustiu, 10. Unde M-au ispitit părinții voștri, M-au ispitit și au văzut lucrurile Mele. 11. Patruzeci de ani am urât neamul acesta și am zis: "Pururea rătăcesc cu inima". 12. Și ei n-au cunoscut căile Mele, că M-am jurat întru mânia Mea: "Nu vor intra întru odihna Mea". (Psalmi 94) 26. Facă-se masa lor înaintea lor cursă, răsplătire și sminteală; 27. Să se întunece ochii lor, ca să nu vadă și spinarea lor pururea o gârbovește; 28. Varsă peste ei urgia Ta și mânia urgiei Tale să-i cuprindă pe ei; 29. Facă-se curtea lor pustie și în locașurile lor să nu fie locuitori; 30. Că pe care Tu l-ai bătut, ei l-au prigonit și au înmulțit durerea rănilor lui. 31. Adaugă fărădelege la fărădelegea lor și să nu intre întru dreptatea Ta; 32. Șterși să fie din cartea celor vii și cu cei drepți să nu se scrie. (Psalmul 68) Uite ce zice Amos : 9. Și a zis: "Pune-i numele: Lo-Ami (Nu este poporul Meu), căci voi nu sunteți poporul Meu, iar Eu nu sunt Dumnezeul vostru!" (Amos 1) Avraam cu bucurie a primit pe cei Trei la Mamvri , bucuros a fost sa stea un pic in prezenta lui Hristos, acela pe care voi il tagaduiti.Acestia nu sunt parintii vostrii ca de ar fi parintii vostrii a-ti fi facut si voi ca ei, dar voi sunteti fiii acelora care au batut , au omorit si nu au ascultat de sfinti si de prooroci.Nu a-ti fost vreme de 2000 de ani batuti si ajunsi sclavi intre neamuri, ce credeti acum?V-ati intors doar ca sa se implineasca proorociile.Caci la voi va veni altul in numele sau , fiul pierzaniei , spre pierzania voastra.Caci in cel care a venit in Numele Domnului nu a-ti crezut. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ortodox la slujba evreiasca | fanietta | Iudaismul | 51 | 26.08.2016 13:34:19 |
Dezbatere ortodocsi-baptisti; Chisinau | Ioana-Andreea | Secte si culte | 44 | 06.11.2010 21:39:48 |
85% Ortodocsi | andreicozia | Generalitati | 100 | 11.01.2010 22:40:12 |
|