![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Drum bun si usor tuturor care va intoarceti acasa!
![]() Elizabeta, sa stii ca eu ma bucur de ninsoare si de zapada! si imi place tare mult sa ma plimb pe strada cand ninge sau imediat dupa aceea. Si azi am mers vreo ora pe jos si m-am bucurat de zapada... stiu ca e enervant cand e aglomeratie si polei,dar sa ii multumim lui Dumnezeu pentru toate. la cat de mult mi-am dorit eu sa ninga! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da,e frumoasa zapada,partea urata pentru mine este ca nu imi place sa fiu imbracat pana in gat cu 15 bluze:) Cum prind o bucata de gheata,"ma dau" pe ea :))
|
||||
|
||||
![]()
...si am ajuns cu bine acasa marti dupa amiaza, dupa ce aviounul de luni dimineata a fost anulat din cauza zapezii, au fost chiar atat de draguti incat ne-au dat chiar si bani de mancare. :D In rest calatoria a fost ok, bineinteles ca a fost cam prea cald in tren, dar toate bune. :)
Sarbatori fericite tuturor! :) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
ma bucur si eu. Bine ai venit acasa, Noesisaa si bine ati venit acasa toti care sunteti din strainatate! Iar celor care au ramas acolo, sa nu fie tristi! Hristos se naste si acolo. Sarbatori fericite!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Mie imi pare rau ca nu am mai avut zapazica de Craciun!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ei, haide acuma, ai avut ceva zapada, n-a fost chiar pauza...Poate nu cum ai fi vrut, dar ceva-ceva tot a fost...
|
|
||||
|
||||
![]()
De maine , 27 decembrie , ora 6 dimineata , intram intr-un nou cod galben , in care iarna va avea un cuvant greu de spus ! Muuulta zapada si frig cat cuprinde ( cel putin asa spun cei de la meteo ) . . ./
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Uf, Cristi, eu intelesesem ca o sa ploua mult si o sa se raceasca...hm, pentru mine, cel putin, nu e o veste tocmai buna...dar daca asa vrea Dumnezeu, faca-se Voia Lui, El stie mai bine...
|
|