![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc elizabeta.
De acum asta e, cu Dumnezeu inainte. In general nu ma sperie/ingrijoreaza/enerveaza intarzierile in calatorie. Mi s-a intamplat de destule ori sa pierd avionul sau trenul, sau sa fie tot felul de intarzieri, dar in general s-a intamplat ca nu a fost chiar asa de rau, fie am intalnit oameni interesanti asteptand, fie am vazut lucruri interesante...Numai frig prea mare sau caldura prea mare sa nu fie. :D |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Drum bun si usor tuturor care va intoarceti acasa!
![]() Elizabeta, sa stii ca eu ma bucur de ninsoare si de zapada! si imi place tare mult sa ma plimb pe strada cand ninge sau imediat dupa aceea. Si azi am mers vreo ora pe jos si m-am bucurat de zapada... stiu ca e enervant cand e aglomeratie si polei,dar sa ii multumim lui Dumnezeu pentru toate. la cat de mult mi-am dorit eu sa ninga! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da,e frumoasa zapada,partea urata pentru mine este ca nu imi place sa fiu imbracat pana in gat cu 15 bluze:) Cum prind o bucata de gheata,"ma dau" pe ea :))
|
||||
|
||||
![]()
...si am ajuns cu bine acasa marti dupa amiaza, dupa ce aviounul de luni dimineata a fost anulat din cauza zapezii, au fost chiar atat de draguti incat ne-au dat chiar si bani de mancare. :D In rest calatoria a fost ok, bineinteles ca a fost cam prea cald in tren, dar toate bune. :)
Sarbatori fericite tuturor! :) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
ma bucur si eu. Bine ai venit acasa, Noesisaa si bine ati venit acasa toti care sunteti din strainatate! Iar celor care au ramas acolo, sa nu fie tristi! Hristos se naste si acolo. Sarbatori fericite!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Mie imi pare rau ca nu am mai avut zapazica de Craciun!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stii ce ma surprinde? Astia,"bunii nostri pastori" cred ca daca au inventat chestia asata: "COD GALBEN"sau ,ma rog ,dupa caz,"COD ROSU" ,gata au rezolvat problema...Lui Badea Cirtan nu-i pasa de CODUL Galben pt ca el ,Badea Cirtan,pur si simplu nu stie de existenta lui -poate nici n-are televizor,sau ..radio,nu toti au- ,el constata doar ca vine valu' peste el si pace... ...dar... ...despre MORTI ,numai de bine!Sa uitam de ei ,de "pastori" si sa ne luam viata in propriile mini!Sa ne cumparam sare si lopeti,dar mai ales ..oleaca de trecere inintea Domnului.Cit despre Badea Cirtan,Dumnezeu cu mila!,caci n-are sarmanu' 4x4 ... |
|