Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.12.2009, 15:28:21
ioana_dark ioana_dark is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Intr-o tara ortodoxa avem si piata Charles de Gaulle de linga Blvd Primaverii. Acum ce facem? construim numai biserici catolice in zona numai ca sa-l cinstim pe de Gaulle? care ma gindesc si acum daca a facut ceva pentru tara asta! Din cite stiu eu raspunsul este : NU A FACUT ABSOLUT NIMIC!

...acum zic si eu ca miroase a spaga si SIGUR a PROSTIE si linguseala pe linga francezi.
Dar de ce ne mai miram?

ba a facut ceva...i-a facut o vizita...:P

lasand gluma la o parte...da...sunt de acord cu daramarea acelei statui evreiesti...normal ca romanii s-au simtit jiniti si au reactionat....probabil si evreii ar reactiona la fel daca o comunitate de romani din sua ar ridica o statuie cu stefan cel mare intr-un spatiu dedicat holocaustului...eu cred ca e loc pentru toata lumea pe pamantul asta ...chiar nu trebuie sa intram unii peste altii...e vorba de respectul reciproc pe care oamenii si-l datoareaza intre ei...toti avem dreptul sa ne ridicam statui , dar unii avem un spatiu...altii alt spatiu...sa ridice si evreii in alta parte...nu intr-un parc dedicat lui stefan cel mare...

numai bine tuturor...
sarbatori fericite....
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ortodox la slujba evreiasca fanietta Iudaismul 51 26.08.2016 13:34:19
Dezbatere ortodocsi-baptisti; Chisinau Ioana-Andreea Secte si culte 44 06.11.2010 21:39:48
85% Ortodocsi andreicozia Generalitati 100 11.01.2010 22:40:12