![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Cuvintele isi au si ele rolul lor tamaduitor, cu conditia ca sa le primim cu smerenie, caci Dumnezeu le-a ingaduit... Cat timp ne e frica de suferinta nu vom invata nimic; dar acceptandu-le ca pe un medicament amar, cuvintele ne pot ajuta sa ne vedem scaderile. Cand simtim in piept durerea, sa nu o aruncam inapoi catre cel de la care ne-au venit cuvintele, ci s-o suportam si sa invatam lucruri valoroase despre noi si natura noastra cazuta, ca sa ne indreptam. Forumul, prin numarul mare de useri, este o buna scoala in acest sens.
|
|
|||
|
|||
![]()
La mine e trecut de 02.00 noaptea si abia acum reusesc sa mai intru pe-aici. Multumesc din suflet pentru mesajele private. Din pacate n-am timp sa raspund... Maine incepe o alta zi la fel de plina!... Iertati-ma va rog!
Sarbatori fericite tuturor, indiferent de culoare (politica ![]() De pe acest forum vreau in mod deosebit sa-i cer ieratre lui Zaharia cu care m-am mai contrat si probabil nu ne vom opri aici!... Nimic personal! Admir, iubesc si respect pe toata lumea... Cu o mica exceptie... Citat:
Citat:
Inca o data, imi cer iertare tuturor celorlalti, chiar daca v-am gresit sau nu v-am gresit (niciodata nu e prea tarziu! ![]() Craciun Fericit! |
|
|||
|
|||
![]()
Cuvantul "Iarta-ma" se poate exprima in muuulte feluri... totul e sa vrem sa observam acest lucru.
|
|
|||
|
|||
![]()
Stăpâne, Iubitorule de oameni, Împăratul veacurilor și dătătorul bunătăților, Care ai stricat peretele cel din mijloc al vrajbei și ai dat pace neamului omenesc, miluiește, Doamne, pe cei ce ne urăsc, ne pizmuiesc și ne ocărăsc; așijderea și pe cei ce ne grăiesc de rău. Ca nu cumva vreunul din ei să pătimească ceva rău pentru noi, păcătoșii, nici în veacul de acum, nici în cel ce va să fie. Amin.
|
|
||||
|
||||
![]()
A venit vremea sa scoatem acest topic de la naftalina. Daca nu se poate mereu,macar in perioada posturilor sa ne aducem aminte de rugaciune si de iertare.
Eu as dori sa imi cer iertare tuturor pe care i-am suparat, necajit, intristat sau dezorientat cu postarile mele. Nu am facut-o intentionat, dar mandria mea o ia razna uneori, si cateodata ma comport cam imatur ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Si eu va rog pe toti sa ma iertati.
Saptamana asta nu o sa mai intru pe forum. In restul postului, voi mai vedea. Un post bun tuturor si multa bucurie!
|
|||
|
|||
![]()
O rog pe Alina-Ileana să mă ierte dacă prin cuvintele mele am rănit-o.îmi pare nespus de rău că are probleme de sănătate și că este atât de nefericită.
Nu am nimic cu ea dar îl iubesc atât de mult pe Iisus Hristos și sfânta biserică și îmi pare nespus de rău că am risipt mulți ani din viața mea iubind această lume vremelnică și deșartă ...Aș dori ca toți oamenii să se întoarcă așa cum m-am întors eu. Mă voi ruga pentru tine.Sunt convinsă că ești o persoană minunată dar vrăjmașul te ține strâns în ghiarele lui ca să nu poți vedea LUMINA. Doamne ajută. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnica 26 februarie este Duminica Iertării. Avem până atunci destul timp să ne cerem iertare unii de la alții și să intrăm în Postul cel mare cu inima curățată de orice vrajbă sau mânie. Așa făceau batrânii noștri, așa mai fac încă cei de pe la sate și așa se face în multe mănăstiri. Iertați-mă fraților și dragele mele surori pentru cuvântul care poate uneori a durut. Postul să ne fie cu folos spre sporirea virtuților dar și spre înmulțirea harului. |
|
||||
|
||||
![]()
Imi cer iertare tuturor celor pe care i-am suparat ...cu voie sau fara de voie...ca cuvantul sau cu gandul...va rog sa ma iertati fratilor ca am indraznit sa scriu cuvant aici pe forum...fara sa fiu intarita duhovniceste!
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu iarta dar nu uita | ladyanda | Generalitati | 22 | 06.06.2011 21:05:52 |
iarta-ma sunt tanar | maria32 | Generalitati | 0 | 18.02.2011 20:35:06 |
Scuze, iarta-ma, nu pot | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 34 | 01.01.2011 21:59:48 |
Doamne iarta militari | BogdanBogdan | Generalitati | 18 | 22.03.2008 20:29:18 |
Doamne iarta-ne pe noi pacatosii si ne miluieste | serb_crina | Preotul | 3 | 04.12.2007 21:54:16 |
|