Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14
Ești de foarte mult pe forum dar eu nu cred că ai supărat vreodată pe cineva.
Pentru oamenii care au dobândit puțină smerenie a spune acest cuvânt fermecat este foarte ușor.
Pentru cei mândri este anevoie sau imposibil.
Se spune că diavolul dacă ar spune IARTĂ_MĂ s-ar transforma imediat într-un înger minunat.
|
Greșești Dorina ! Greșești mult de astă dată ! Greșești și judeci 95% din cei aflați pe acest forum , numai pentru simplu fapt că nu stau la coadă la topicul deschis de tine să voteze IERTAREA ! Îmi pare tare rău de felul în care JUDECI de astă dată . Smerenia implică și tăcere și dragoste și iertare . . . Ultima dată în urmă cu ceva zile la Topicul Aniversări , mi-am cerut și scuze și iertare ,dar atitudinea ta a fost extrem de ciudată ! Dar te iert, precum și eu am cerut iertare acolo și nu numai . Mândria, iertare te rog , este ceva mai mare din partea ta de astă dată, punând la colț pe cei ce nu vor , dintr un motiv sau altul, să-ți răspundă aici . Toți sunt iertători și păcătoși Dorina , cel puțin pe acest forum. Ce mă bucură imens, este venirea multor membrii noi ce ne sunt de un real folos aici . Revenind la iertare , te întreb pe tine , este firesc ca atunci când îți ceri iertare de mai multe ori față de cineva de aici , spre exemplu, să fi tratat cu ignoranță, superioritate și dispreț ? În final, te rog mult să-i scuzi și să-i nu-i judeci pe cei ce nu vin aici să-și pună semnătura pe lista de iertare ! Sunt convins că în spatele nostru sunt mulți alții cu mult mai vrednici ca noi, cu mult mai multă iubire și bun simț, dar care preferă tăcerea . Te rog să-i scuzi și să-i nu-i judeci într-un fel sau altul .