Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sectiune dedicata profesorilor de religie

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.12.2009, 15:13:27
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de lareine Vezi mesajul
Daca exista alta metoda de a ne face sa pricepem, sigur ar fi apelat la ea.
In VT existau oameni carora le vorbea direct si tot degeaba: a coborat Moise de pe munte cu Legile si ce facea poporul, isi facea vitel de aur desi Dumnezeu avusese grija de ei in desert, ii calauzise si le daduse mana si izvorase chiar apa din piatra seaca. Au priceput ceva? Nu.
A venit Dumnezeu Insusi pe pamant, in persoana lui Iisus Christos, care a inviat din morti, a vindecat si a iertat pacate si ce am facut, am priceput ceva? Aiurea. L-am rastignit. Nu stiu ce crezi tu ca ai fi facut in vremurile alea, eu pesonal cred ca as fi facut parte din gloata. La paine si peste inainte, la marturisit inapoi si asta in cazul fericit.
Ce anume ar constitui pentru tine un mesaj clar?
Sint foarte multe metode de a transmite un mesaj clar, mai ales pentru un omnipotent
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Scoaterea Episclezei adelin Biserica Ortodoxa Romana 40 14.02.2011 12:50:25
Patriarhia Bulgariei -cere reintroducerea RELIGIEI in scoli cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 0 10.10.2010 19:56:58
Predarea religiei in scoli Mirean Biserica Ortodoxa Romana 229 05.10.2010 21:46:18
Pastrarea religiei in scoli laurschepsis Generalitati 15 22.11.2009 23:26:44