![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Plus ca din experienta mea oamenii care tot spun ca rad sau ca sunt amuzati, sunt de obicei faorte nervosi si suparati si se simt cu musca pe caciula. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Edi: ma scuz vad ca ai facut efortul sa raspunzi intradevar. Last edited by AteulCelRau; 02.01.2010 at 01:13:45. |
|
|||
|
|||
![]()
Sa intelegem ca Dumnezeu nu exista pentru ca asa vrei tu, si nu ai absolut nici un argument pentru non-existenta lui Dumnezeu?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am raspuns deja la acest argument obosit mai inainte in thread, macar oboseste sa citesti tot ce-am scris daca eu tot m-am obosit sa scriu. Pentru ca despre dumnezeu stiu datorita biblie, religie,i istoriei etc, si dupa multi ani in care m-am interesat foarte mult de acest personaj mi-am dat seama ca e fictiv, si mie rusine, rusine ca a durat asa mult. Last edited by AteulCelRau; 02.01.2010 at 01:20:18. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Acest ateu ignorant si total nepregatit, a dezbatut ore intregi cu seful dintr-o secta religioasa si nici macar un singur argument nu am pierdut, tocmai la prezentarea lor menita sa aduca noi fraieri. Pana si cei care venisera acolo mau felicitat pentru argumentele care leam dat si credema acel sef era mult mai destept ca voi si nam pus botul, voi sunteti mielusei.
Last edited by AteulCelRau; 02.01.2010 at 01:44:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca as putea rezuma ani si ani de cercetare si dezbatere in cateva fraze as faceo, crede-ma m-ar scuti de atata debzatere care oricum nu va lumineaza catusi de putin din cate vad.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Draga ateule, asa cum tu ii indemni pe altii sa se informeze la un fizician, la un biolog, la cineva care stie mai multe, asa m-am gandit si eu sa te trimit la o persoana care vorbeste mai frumos decat mine, care stie mai multe decat mine si care imi e model. tot asa cum tu dai link la site-uri de doi lei care contabilizeaza crimele lui Dumnezeu si ale diavolului, dar nu isi fac si un test de IQ mai intai, iti dau si eu un link la niste cuvinte ziditoare ale unui savant de renume, doctor honoris causa la Univ. din Caen. Tu te lauzi cu ale tale, eu cu ale mele, ce sa facem, fiecare cu ce poate. Edit: Ah,acum am vazut ca te-ai scuzat. scuzele iti sunt acceptate.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 21:52:20 |
Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 16.08.2010 23:01:34 |
Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 16:49:03 |
De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 22:51:32 |
ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 21:21:58 |
|