Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.01.2010, 00:54:48
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AteulCelRau Vezi mesajul
eu nu am insultat pe nimeni pana acum oricat de retardat a fost post-ul lor si au fot multe. Ti-am raspuns la aia cu nechifor, iar la restul dami link.
Memorabil enunt! Nu stiu ce perla sa admir mai mult, logica, corectitudinea gramaticala... post retardat, auzi! Mai da-mi si alte motive de ras in seara aceasta!
Vechi 02.01.2010, 00:57:10
bodyandsoul's Avatar
bodyandsoul bodyandsoul is offline
Member

Data înregistrării: 31.12.2009
Implicit pt. ATEULCELRAU

Ca sa ne convingi, ce alte informatii mai poti da despre Ellen Van Wolde care zice ca "Dumnezeu a separat pamantul de cer etc....)? Asa cum spune articolul, ea este catolica, iar noi suntem aici pe un site ortodox. Sa nu amestecam lucrurile! In plus, afirmatiile ei sunt copilaresti!
Vechi 02.01.2010, 00:57:19
AteulCelRau
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Hai sa zicem ca azi nu sunt crestin.

Cum raspunzi la urmatoarele:

Legile care guverneaza Universul cine le-a institui?Primii atomi cum au aparut si cum au generat ei atata diversitate , ordine si perfectiune in Univers?Cum au aparut cele patru elemente : pamant,aer,foc,apa?Si cum si-au pastrat ele compozitia,mai ales avand in vedere ca atunci cand acestea se combina de exemplu cu apa, o substanta o substrage pe cealalta.Pamantul substrage apa, iar apa stinge focul.De unde genereaza fulgerul o tensiune de circa 3 milioane de volti / metru?
De ce trebuie neaparat sa crezi ca tot ce exista pe lume a fost creat de o entitate cu gandire asemanatoare cu a omului, ti se pare asa de greu de crezut ca unele lucruri pur si simplu sunt? Dealungul veacurilor stiinta a tot explicat si refutat lucruri care se credea ca erau produse de o entitate, asta e unul din acele lucruri.

Daca ai cat de cat simtul umorului asta iti ca explica totul.
http://www.youtube.com/user/nonstamp...20/IVbnciQYMiM
uitate la toate videourile lui sunt hilarious pentru mine.
Vechi 02.01.2010, 01:00:26
AteulCelRau
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Ști ce ți-aș da eu , cu tot respectul creștinesc ? Nu un link , ci mai multe linii peste gurița aia care stă căscată, căscată . . . "Pară măleață în gura lui nătăfleață". Ești ridicol cu un topic pe măsură . Pierdere de timp . Voie bună pe mai departe !
Lol, deci in momentul cand ti-am cerut sa faci un efort ai fugit? si ai aruncat si o insulta de buna masura, foarte matur intradevar, se vede educatia crestineasca.
Vechi 02.01.2010, 01:01:20
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Citat:
De ce trebuie neaparat sa crezi ca tot ce exista pe lume a fost creat de o entitate cu gandire asemanatoare cu a omului, ti se pare asa de greu de crezut ca unele lucruri pur si simplu sunt? Dealungul veacurilor stiinta a tot explicat lucruri care se credea ca erau produse de o entitate, asta e unul din acele lucruri.

Daca ai cat de cat simtul umorului asta iti ca explica totul.
http://www.youtube.com/user/nonstamp...20/IVbnciQYMiM
uitate la toate videourile lui sunt hilarious pentru mine.
Eu astept sa-mi dai raspuns la intrebari.De unde a aparut materia, atomii , s.a.m.d.Cum a putu o explozie a unui atom sa genereze atata diversitate si haosul sa produca legi.Cum au aparut cele 4 elemente si cum au ramas fara sa intre in conflict prin intermediul Big Bangului, s.a.m.d?Cum au aparut muntii?Cum de exista vietuitoare care traiesc in oceane la adancimii de mii de metri, de exemplu, meduze la 7200m ?

Last edited by Danut7; 02.01.2010 at 01:05:10.
Vechi 02.01.2010, 01:05:35
AteulCelRau
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Memorabil enunt! Nu stiu ce perla sa admir mai mult, logica, corectitudinea gramaticala... post retardat, auzi! Mai da-mi si alte motive de ras in seara aceasta!
daca tot ai facut quote la intrebarea "7. Ce parere aveti despre perioda pagana din antichitate?" mai ai de gand sa o si raspunzi?

Plus ca din experienta mea oamenii care tot spun ca rad sau ca sunt amuzati, sunt de obicei faorte nervosi si suparati si se simt cu musca pe caciula.
Vechi 02.01.2010, 01:06:29
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
A raspunde la o intrebare cu o alta intrebare e cel mai bun exemplu de vrajeala care exista mai ales ca ai si decis ca stii ce gandesc(nam spus cami place antichitatea). Raspunde la intrebare daca vrei sau iesi afara, n-am nevoie de smecheri manipulativi.
O, s-a suparat ateul nostru si si-a scos gherutele! Draguta, eu ti-am raspuns la intrebare, dar tu pesemne ca nu ai citit, fiind prins in aceasta forfota - http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=219 imi place la nebunie antichitatea, m-am format la scoala ei si daca ai fi avut rabadare sa dai click pe linkul acela, ai fi vazut ca cei mai mari iubitori de antichitate sunt crestini adevarati, culmea, si sunt orice altceva, numai smecheri manipulativi nu!
Si te-am intrebat si eu ceva, deh, ca asa suna titlul topciului tau: sunt ateu, intrebati-ma ce vreti! Sa stii ca nu trebuie sa fii crestin ca sa respecti pe cineva, respectul nu tine de religie, ci de cei 70 de ani de acasa... sau de etica, daca vrei. Iar un ortodox nu se bazeaza numai pe Biblie (asa cum fac protestantii), ci si pe Sf. Traditie si pe Sf. Sinoade. hai, da click sa vezi ce inseamna! Si iti mai vand un pont: ca sa fii ironic si sa ai simtul umorului trebuie sa ai o doza de inteligenta!
Vechi 02.01.2010, 01:08:37
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
daca tot ai facut quote la intrebarea "7. Ce parere aveti despre perioda pagana din antichitate?" mai ai de gand sa o si raspunzi?

Plus ca din experienta mea oamenii care tot spun ca rad sau ca sunt amuzati, sunt de obicei faorte nervosi si suparati si se simt cu musca pe caciula.
Graba strica treaba, draguta! ti-am dat mai sus linkul unde am raspuns! Sa stii de la mine ca oamenii mai si rad ca sa nu planga de ce scriu altii!
Vechi 02.01.2010, 01:08:48
AteulCelRau
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Eu astept sa-mi dai raspuns la intrebari.De unde a aparut materia, atomii , s.a.m.d.Cum a putu o explozie a unui atom sa genereze atata diversitate si haosul sa produca legi.Cum au aparut cele 4 elemente si cum au ramas fara sa intre in conflict prin intermediul Big Bangului, s.a.m.d?Cum au aparut muntii?Cum de exista vietuitoare care traiesc in oceane la adancimii de mii de metri, de exemplu, meduze la 7200m ?
Nush intreaba un biolog sau fizician, fata de tine eu nu cred ca am toate rapsunsurile, paote daca te-ai documenta despre ce intrebi ai si afla ceva.
Mai pe scurt eu nu am raspunsul la acele intrebari dar ai fi ridicol sa crezi ca automat personajul tau de basm lea creat, sau alt personaj de basm, ca cel musulman, hindus etc.
Defapt cu ce e mai presus mitul de creatie al tau fata de cel al altor religii?
Vechi 02.01.2010, 01:10:12
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Citat:
Nush intreaba un biolog sau fizician, fata de tine eu nu cred ca am toate rapsunsurile, paote daca te-ai documenta despre ce intrebi ai si afla ceva.
Mai pe scurt eu nu am raspunsul la acele intrebari dar ai fi ridicol sa crezi ca automat personajul tau de basm lea creat, sau alt personaj de basm, ca cel musulman, hindus etc.
Defapt cu ce e mai presus mitul de creatie al tau fata de cel al altor religii?
Te-am crezut om serios si mai pregatit.Da cum au aparut daca personajul meu nu le-a creat?
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Partener ateu onyx235 Nunta 87 26.03.2011 21:52:20
Suntem crestini, intrebati-ne orice andreicozia Generalitati 133 16.08.2010 23:01:34
Eminescu ateu? pisi Generalitati 39 18.01.2010 16:49:03
De ce sunt ateu agnostic hmiron Teologie si Stiinta 43 30.12.2009 22:51:32
ateu sau crestin? Dan-Virgil Generalitati 33 12.07.2008 21:21:58