![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ca sa ne convingi, ce alte informatii mai poti da despre Ellen Van Wolde care zice ca "Dumnezeu a separat pamantul de cer etc....)? Asa cum spune articolul, ea este catolica, iar noi suntem aici pe un site ortodox. Sa nu amestecam lucrurile! In plus, afirmatiile ei sunt copilaresti!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ai cat de cat simtul umorului asta iti ca explica totul. http://www.youtube.com/user/nonstamp...20/IVbnciQYMiM uitate la toate videourile lui sunt hilarious pentru mine. |
|
|||
|
|||
![]()
Lol, deci in momentul cand ti-am cerut sa faci un efort ai fugit? si ai aruncat si o insulta de buna masura, foarte matur intradevar, se vede educatia crestineasca.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by Danut7; 02.01.2010 at 01:05:10. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Plus ca din experienta mea oamenii care tot spun ca rad sau ca sunt amuzati, sunt de obicei faorte nervosi si suparati si se simt cu musca pe caciula. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Si te-am intrebat si eu ceva, deh, ca asa suna titlul topciului tau: sunt ateu, intrebati-ma ce vreti! Sa stii ca nu trebuie sa fii crestin ca sa respecti pe cineva, respectul nu tine de religie, ci de cei 70 de ani de acasa... sau de etica, daca vrei. Iar un ortodox nu se bazeaza numai pe Biblie (asa cum fac protestantii), ci si pe Sf. Traditie si pe Sf. Sinoade. hai, da click sa vezi ce inseamna! Si iti mai vand un pont: ca sa fii ironic si sa ai simtul umorului trebuie sa ai o doza de inteligenta! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai pe scurt eu nu am raspunsul la acele intrebari dar ai fi ridicol sa crezi ca automat personajul tau de basm lea creat, sau alt personaj de basm, ca cel musulman, hindus etc. Defapt cu ce e mai presus mitul de creatie al tau fata de cel al altor religii? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 21:52:20 |
Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 16.08.2010 23:01:34 |
Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 16:49:03 |
De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 22:51:32 |
ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 21:21:58 |
|