Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.01.2010, 15:01:18
AteulCelRau
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Fara nici o problema? Esti orb? Ignorant? Sau doar preferi sa ignori ceea ce este evident atunci cand este convenabil.
Probleme au cu carul dar din pacate cei ca tine nu pot vedea decat pe cele materiale si la o adica nici pe alea daca nu le convine.

Serios? I-ai intrebat pe fiecare? Sau ai facut un sondaj cu metode stiintifice care sa sprijine afirmatiile tale?

Sau doar pur si simplu esti tu Dumnezeu si stii ce e in capul fiecaruia din acele cateva sute de milioane de indivizi pe care ii chemi sa-ti sprijine afirmatiile aberante?

Dorinta de fericire este inerenta fiecaruia individ, este adevarat, dar tot individul ajunge mai devreme sau mai tarziu, chiar din copilaria sa, sa se puna impotriva in calea propriei fericiri.

Asta nu vezi?
Iar daca vezi, nu te-ai intrebat niciodata de ce e asa?
Sau ai pregatit raspunsul matale ateu pentru chestia asta?
Ca de fapt religia este vinovata pentru nefericirea lor?
Eventual comunismul e solutia?
Statistica nu minte, romania e pe locul 74 din 79 in materie de fercire, deci e cel mai probabil ca un roman va fi mai putin fericit decat oamenii din alta tara(interesant cum tarile de pe ultimul loc sunt mai toate ortodoxe, poate e pentru ca la noi fercirea are conotatii negative? sincer nu stiu). Si pentru ca atei sutn in general mai ferciti pentru ca duc o viata fara frica si griji absurde
http://astrology.yahoo.com/channel/h...anders-371561/

Am zis ca mi se pare absurd ca ceivna trebuie din principiu sa munceasca pentru fercire si ca asa ar trebuie sa fie lucrrile(dupa opinia lui). Orice altceva ai nascocit tu acolo e propria ta opinie. Iar eu sunt complet anticomunist, eu vad comunismul ca cel mai bun exemplu de rau absolut( ce incredibil depaseste chiar si religia, desi comunismul in sine este si el o religie)

Si apropo singurul motiv pentru care relgie crestian de azi nu este la fle de puterncia si raee ca cea din trecut e dincauza ganditorilo rationali care au decis sa meargep e principiul de cautarea fericirie si a convetiuri armonioase decat preceptele din biblie, Si pana la implementarea separarri puterilor in stat bsierica era o monstruzitate. Cred si eu ca acuma ti se pare infonsiva religiea mai ales la noi cand tot ce ia ramas e sa filozofeze. Era complet altceva nd invartea sume de bani astronomice si era o putere in stat cu decizie de viata si moarte asuprea cetatenilor ei. Sa fie clar nicaeri in istorie nu sa trai mai bine aplciand legi religioase dar intodeauna sa vazut o drastica imbunattire cand sa trecut la legi rationale si logice facute pentru oameni nu vite ale unui zeu manios.

Last edited by AteulCelRau; 06.01.2010 at 15:12:44.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Partener ateu onyx235 Nunta 87 26.03.2011 21:52:20
Suntem crestini, intrebati-ne orice andreicozia Generalitati 133 16.08.2010 23:01:34
Eminescu ateu? pisi Generalitati 39 18.01.2010 16:49:03
De ce sunt ateu agnostic hmiron Teologie si Stiinta 43 30.12.2009 22:51:32
ateu sau crestin? Dan-Virgil Generalitati 33 12.07.2008 21:21:58