Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.01.2010, 00:11:12
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Da, chiar nu prea vad unde anume este locul martiriului in sens clasic in cadrul ecumenismului. Sincer, nu pot sa imi inchipui vreu catolic omorand vreun ortodox, sau invers...nu stiu.
Reply With Quote
Vechi 07.01.2010, 01:36:56
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Da, chiar nu prea vad unde anume este locul martiriului in sens clasic in cadrul ecumenismului. Sincer, nu pot sa imi inchipui vreu catolic omorand vreun ortodox, sau invers...nu stiu.
Sa nu uitam ca in timp se pregateste venirea antihristului...
Reply With Quote
Vechi 07.01.2010, 01:38:39
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Antihristul se pregateste sa vina de cand a inceput lumea, care-i legatura cu subiectul?
Reply With Quote
Vechi 07.01.2010, 02:08:27
Miha-anca
Guest

Implicit

Si ai cumva impresia ca nu va veni?!? Semne sunt destule...acum, nu de la inceputul lumii. Martiri au existat tot timpul; e plin calendarul de ei. Prigoana insa va veni. Daniel 12.
Reply With Quote
Vechi 07.01.2010, 08:20:56
andrei_im's Avatar
andrei_im andrei_im is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.12.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
in linkurile de la inceputul thread-ului vedem exact acest martiriu. in zilele noastre el inca exista, insa a luat alta forma, mai perfida.. daca un preot marturiseste impotriva ecumenismului sau impotriva chipurilor este imediat IZOLAT. deodata nu mai apare la tv trinitas (unde oricum nu apar multe), sau daca este al doilea sau al treilea preot slujitor al unei parohii dintr-un mare oras, este mutat din marea bunavointa a ierarhului locului, preot paroh la un sat din mijlocul muntilor. acolo poate sa zica orice, ca oricum nu il asculta decat cel mult 50-60 de suflete. si daca te muta ierarhul sau patriarhul preot paroh undeva, iti dai seama ca nu prea ai cum sa refuzi
Reply With Quote
Vechi 07.01.2010, 15:08:50
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andrei_im Vezi mesajul
in linkurile de la inceputul thread-ului vedem exact acest martiriu. in zilele noastre el inca exista, insa a luat alta forma, mai perfida.. daca un preot marturiseste impotriva ecumenismului sau impotriva chipurilor este imediat IZOLAT. deodata nu mai apare la tv trinitas (unde oricum nu apar multe), sau daca este al doilea sau al treilea preot slujitor al unei parohii dintr-un mare oras, este mutat din marea bunavointa a ierarhului locului, preot paroh la un sat din mijlocul muntilor. acolo poate sa zica orice, ca oricum nu il asculta decat cel mult 50-60 de suflete. si daca te muta ierarhul sau patriarhul preot paroh undeva, iti dai seama ca nu prea ai cum sa refuzi
In alte medii, daca un om este ecumenic este izolat.
Asta nu dovedeste nimic.
Te rog, lasa povestea cu cipurile din discutia asta...
Ooups, zisesem ca nu ma mai bag in discutie ;-)

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mărturisire de credinta impotriva Ecumenismului (!!) colaps Generalitati 72 27.12.2015 02:21:26
Mucenicie s-au Sinucidere? Sanduu Generalitati 32 01.03.2012 11:46:27
Declaratia egumenilor Muntelui Athos impotriva ecumenismului catalin2 Dogmatica 13 25.12.2011 13:58:57
Marturisirea de Credinta impotriva ecumenismului BogdanF2 Generalitati 4 30.09.2009 19:48:32
Va rog sa cititi si sa nu va panicati.Sa ne pregatim pentru mucenicie! ortodox4life Generalitati 56 11.02.2009 20:08:14