![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
AnaMariaManole, sunt imporesionata de faptul ca dai aceleasi argumente pe care le-am dat si eu mai sus sau in alte parti si care provin in parte de la parintele Alexandru Schmemann. Sunt impresionata, zic, pentru ca aveam alta idee despre vechii calendaristi ;-) De une se vede ca eram plina de prejudecati.
Eu nu zisesem aici de ce spunea sf Ioan Gura de Aur pentru ca mi-a fost teama sa nu ma puna iar Anca sa ii spun exact unde zice, si iar sa nu am timp sa caut in toata opera lui care este imensa ;-) Dumnezeu sa te ajute in drumul tau!
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Post de bucate sau post de pacate...??? | geo.nektarios | Pocainta | 160 | 19.03.2016 14:34:53 |
| Icoana Mantuitorului nu se mai saruta daca te-ai impartasit? | Heurtebise | Impartasania (Taina Euharistiei) | 23 | 06.05.2011 13:32:42 |
| MITROPOLITUL CORNEANU S-A IMPARTASIT CU CATOLICII | orthodoxis | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 28.05.2008 16:37:58 |
| Sarbatori fericite! | ancah | Generalitati | 57 | 01.01.2008 22:49:47 |
| Slujba post Craciun | motiff | Generalitati | 1 | 20.11.2006 13:18:10 |
|
|