Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Botezul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.01.2010, 18:46:36
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Sfintele Manastiri cu viata de obste si viata de obste sunt intemeiate de Dumnezeu Iisus Hristos.
Ba chiar Dumnezeu Iisus Hristos ne-a zis:
"25.Dar Iisus, chemându-i la Sine, a zis: Știți că ocârmuitorii neamurilor domnesc peste ele și cei mari le stăpânesc.
26.Nu tot așa va fi între voi, ci care între voi va vrea să fie mare să fie slujitorul vostru.
27.Și care între voi va vrea să fie întâiul să vă fie vouă slugă,
28.După cum și Fiul Omului n-a venit să I se slujească, ci ca să slujească El și să-Și dea sufletul răscumpărare pentru mulți."
Si iar ne-a zis:
"8.Voi însă să nu vă numiți rabi, că unul este Învățătorul vostru: Hristos, iar voi toți sunteți frați."
Eu nu vad ca vreunul din Sfintii Apostoli era considerat de neam nobiliar,ba vad ca in Sfanta Scriptura la draci se zice boieri.
De fapt in poporul lui Israel nici nu existau neamuri nobiliare,asta e o alta nascocire a dracilor (adica titlurile nobiliare).Maica Domnului provenea dintr-o familie modesta (ca averi materiale) si Sfantul Iosif logodnicul Maicii Domnului a fost un om modest (tot ca averi materiale).
Dumnezeu Iisus Hristos a lucrat ca dulgher,a fost un mestesugar.Mai apoi a lucrat mantuirea neamului omenesc.
Normal toate mestesugurile precum medic,arhitect,inginer,profesor,etc tot de la Dumnezeu sunt.A zice ca cei care au facut facultate sunt intelectuali e o absurditate,ei sunt de fapt tot muncitori (mestesugari) dar cu mai multa calificare.Asta cu despartirea oamenilor in intelectuali si neintelectuali vine tot de la draci,de la erezia gnostica.

Titlurile nobiliare insa nu sunt de la Dumnezeu ci sunt de la Satana si de la draci.

Eu nu stiu ce se numeste aceea "serghianism".
Da stiu ca parintele Sofronie Saharov a zis de patriarhul BO Ruse ca era omul lui Dumnezeu.

Impotriva ereziei capitaliste crestinul ortodox trebuie sa lupte cu fapta,cu cuvantul si cu gandul.
Cu fapta adica urmand legea lui Dumnezeu.(In care se include si impartirea milosteniei pe cat poate,dupa cat are bunavointa,si materiala si spirituala.Ca doar zice legea lui Dumnezeu zice si "sa nu fii lacom").
Si cu cuvantul la fel si cu gandul la fel,tot dupa legea lui Dumnezeu Iisus Hristos iar nu dupa legea eretica capitalista care e inspirata de draci si duce pe oameni in Iad adica omenirea la autodistrugere.

Last edited by mihailt; 17.01.2010 at 18:51:08.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Botezul Hartford Biserica Ortodoxa Romana 34 30.12.2009 13:30:00
botezul dulcineea Mirungerea(Ungerea cu Mir) 70 09.09.2008 10:17:27
Botezul ionut Botezul 33 03.12.2006 12:48:10
botezul mircea/ovidiu Mirungerea(Ungerea cu Mir) 0 28.08.2005 01:10:00