![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
stiu ca la catolici se crede ca paine si vinul in momentul rostirii binecuvantarii (acesta este trupul meu) se transforma in trupul si sangele lui Hristos (bineinteles aspectul exterior ramane de paine si vin) si astfel Hristos este rejertfit de fiecare data cand se savarseste stanta impartasanie (cel putin asa am inteles eu ca spune ei). in ortodoxie vrei sa spui ca omul este pus in partasie cu trupul si sangele lui Hristos care s-a jertfit acum aproape 2000 de ani pt noi si asa primeste harul, sau ca in momentul impartasaniei este pus in partasie cu trupul si sangele lui Hristos care se jertfeste din nou in acel moment? |
|
|
|||
|
|||
|
imi cer scuze, sunt cam obosit si cei mici mi-au cam avariat tastatura
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. | Seraphim7 | Secte si culte | 104 | 23.10.2022 01:36:38 |
| Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 10:41:27 |
| Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini | RafaelMiticaPitulice | Despre Sfanta Scriptura | 25 | 02.08.2011 10:01:17 |
| Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 22:37:50 |
|
|