Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.01.2010, 22:56:26
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
deci ii explici, ii arati, etc. cand ti-a spus ca nu exista Dumnezeu ai zis: NU. si culmea ai zis DA la mos craciun. daca e traditie botezul, e traditie mos craciun, de ce nu e traditie si Dumnezeu? din pdv al unui ateu asa ar trebui sa fie, ca si bau-bau, zana maseluta, bla,bla,bla. extraterestii exista?
Dar de ce nu e traditie zamolxe sau zeul copacului?
Trebuie sa alegi si am ales limitele, in masura care zic eu ca e a bunului simt.
Cu mosu nu il prea intereseaza, cadourile vin, anul asta (adica trecut) a fost primul in care am impodobit impreuna bradul. Sint sigur ca daca i-as confirma ca nu exista mosu nu l-ar afecta deloc, important e sa nu se opreasca cadourile, e mai mult o vrere de-a sotiei. Mie personal mi-e mila de ei, pentru ca isi doresc foarte mult sa il intilneasca pe mosu, se pregatesc dinainte sa il pindeasca :)
Incerc pe cit posibil, cind se uita la vreun sf sau la ceva fantezii, sa le spun ca e foarte probabil ca sa nu existe nici extraterestrii si nici magii.
p.s. Pentru ala micu inca exista si zina maseluta
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Tutunul cristiboss56 Generalitati 29 06.01.2010 10:55:21
Liber la droguri si prostitutie?!? coralina Generalitati 230 01.10.2009 15:21:17
alcoolul danyel Generalitati 13 20.12.2006 19:59:29