Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.01.2010, 13:52:17
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Langu Vezi mesajul
Dupa parerea mea gresesti,Florin,a nu baga in seama raul,a trece peste el nu inseamna ca se aplica tactica strutului,ci dimpotriva.Ce preferi,o persoana care se chinuie preocupata de sfarsitul lumii alimentand aceasta spaima sau o persoana care se dedica celor bune si frumoase?Este bine sa privim in jurul nostru dar sa privim mai mult pe cele bune.
Eu prefer calea de mijloc: sa fim atenti la raul lumii, sa stim pe ce planeta traim, dar si sa ne ocupam de cele bune, bineinteles. Nu se exclud una pe alta.

Citat:
În prealabil postat de Langu Vezi mesajul
Cu libertatea deplina a celui rau iarasi te inseli,Dumnezeu ii permite sa actioneze pina la un punct,la fel si oamenilor.Libertate deplina are doar Domnul.In Carte ne spune ca vom auzi de razboaie,cutremure...dar sa nu ne preocupam prea mult,caci acestea trebuie sa fie.Sa ne preocupam mai mult de cele bune.
Ma vezi foarte inselat... :) De fapt nu ai citit cu atentie ce am scris mai sus: "Insa El nu calca peste libertatea oamenilor si a celui rau, ci numai limiteaza raul comis de unii."

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Al treilea razboi mondial?Rusia e vinovata de drama Poloniei? tigerAvalo9 Generalitati 95 20.12.2013 08:19:09
Foarte important si foarte grav ... mc2009 Homosexualitatea 28 01.06.2011 19:28:25
Vine al treilea razbel mondial! mihailt Generalitati 81 18.10.2010 17:31:18
In curand vom primi binecuvantarea Domnului!!! vama9 Nunta 7 03.05.2010 15:34:17