![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Este ciudat faptul ca bancile au ramas in criza dupa o perioada in care detineau destul de multa putere financiara, toate lucrurile mergand bine.
|
|
|||
|
|||
![]()
Din toate aceste ecuatii l-ati scos tocmai pe Dumnezeu. Un parinte spunea foarte bine ca diavolul nu umbla de capul lui, ci face doar cat ii ingaduie Dumnezeu. Ca daca ar fi dupa diavol, intr-o secunda ar nimici tot.
Daca noi ne indreptam viata si ne rugam cat mai multi cu inima curata, Dumnezeu ne poate da vreme de pocainta. Ninivitenii au fost lasati in viata pentru schimbarea lor. Sa ne rugam cu nadeje CHIAR ACUM, sa nu amanam!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Deci Dumnezeu si Satana sunt mana in mana?Sau Satana lucreaza pt. Dumnezeu:D?
|
|||
|
|||
![]()
Si daca anul viitor ar incepe un razboi mondial ce am putea noi face, ca simpili observatori?
Eu as sta si as privi lucrurile din mai multe perspective(si probabil ca m-as ascunde undeva pana se termina razboiul) Dar voi ce ati face? Hai sa cautam un loc sigur de ascunzis sa nu fim "nepregatiti". Eu propun sa ne ducem in pestera aia ciudata din apropierea comunei Limanu ,la doar cativa kilometri de Mangalia(un coleg si bun prieten de al meu a venit cu alta parere si a zis ca noi,romanii, ar trebiu sa plecam in PESTERA MUIERII) Alte propunerii? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa ne rugam sa fie bine! Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu esti bine informat.Bancile au ramas in criza(nu in toate tarile)acolo unde s-a "investit"in sistem piramidal si acolo unde s-au dat credite fara acoperire.Nu mai fi atat de fatalist,esti prea tanar.Cand a venit Carol I in Romania,in sudul tarii oamenii traiau in bordeie in pamant si erau atat de saraci incat aveau un tuci de mamaliga pt.cateva familii.Ce crezi ca se spunea atunci?Ca si acum,ca si pe vremea bunicilor,parintilor-ca sunt vremurile de pe urma.Nu te mai chinui degeaba.Esti tanar,pregateste-te bine intr-un domeniu,munceste bine,fi OM,ajuta-i pe cei necesitati,...ce e dat de Domnul,asa va fi.Interpretari din acestea vei gasi cu duiumul si te vor "ajuta" sa traiesti o viata trista,plina de drame si rautati,opreste-te la partile frumoase ale crestinismului si fii fericit caci asta ne cere Hristos,sa ne departam de rau.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Al treilea razboi mondial?Rusia e vinovata de drama Poloniei? | tigerAvalo9 | Generalitati | 95 | 20.12.2013 08:19:09 |
Foarte important si foarte grav ... | mc2009 | Homosexualitatea | 28 | 01.06.2011 19:28:25 |
Vine al treilea razbel mondial! | mihailt | Generalitati | 81 | 18.10.2010 17:31:18 |
In curand vom primi binecuvantarea Domnului!!! | vama9 | Nunta | 7 | 03.05.2010 15:34:17 |
|