Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Uite Adam000 cam ce s-a aflat despre acest vaccin...tu nu crezi deloc in aceste lucruri?
[SIZE=4][COLOR=#ff0000]Ce au riscat fără să aibă habar, acești oameni în stare bună de sănătate atunci când s-au vaccinat?
|
AndruscaCIM, eu nu militez aici sa se vaccineze lumea, insa zi-mi si mie:
ce legatura are interviul din postul tau cu vaccinul romanesc in care virus gripal a fost cultivat pe oua de gaina? Cu ce s-au riscat oamenii care au facut CANTGRIP, ca nu-mi e clar?
Ce legatura are postul tau cu titlul formului: Gripa porcina,faceti vaccinul?
Ca se presupune ca il facem pe cel romanesc, nu? Sau macar sa zicem: nu stiu cum o fi al nostru, da' ale altora sunt suspecte...
De ce aruncam noi cu noroi si in Institutul Cantacuzino, sau cum s-o numi?
Pentru noi: Goldberg, Greenberg, Iceberg sunt toti la fel?
Eu nu zic ca e bine sa-l facem sau sa nu-l facem, dar Goldberg, Greenberg si Iceberg nu sunt frati. Iar daca cineva citeste threadul asta nu are nici o argumentatie logica si rationala pro sau contra.
Ca dovezile de pe wikipedia n-au valoare. Stii ca acolo exista un link numit edit in care si eu si tu putem adauga cate un "nu" in fata oricarui verb. Cu atat mai mult alte pagini obscure detinute de o gramada de oameni binevoitori care platesc server-e si domenii publice din lefurile lor numai ca "sa fie in slujba adevarului". Iar noi ii credem. Cand om face apendicita sa cautam pe Goagal... Sa fim seriosi....