Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.01.2010, 18:35:29
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
Zaharia, sa iti fie rusine obrazului pentru ceea ce i-ai scris aici lui Fani.
Si te mai dai de teolog si misionar, om serios la 47 ani. Bah!
Sora draga, atita timp cit nu am nici o tangenta cu tine , nici o parola, nici o atingere cum iti permiti sa fi atit de grosolana ? Asteapta macar sa avem un contact direct si apoi 'om vedea !
Nu ma surprinde ca esti atit de impardonabila deoarece te manifesti conform capacitatilor tale dar ca nu esti in stare sa citesti si sa intelegi un mesaj si ca te erijezi in ,,aparatorul" altcuiva deja frizeaza prostul gust . Iti recomand sa citesti cu atentie si sa recitesti ceea ce am postat si sa revii cu pareri ca sa discutam si sa facem analiza pe text . Stiu ca a te exprima in limba materna , a gindi si a activa afectiv poate fi de multe ori extrem de dificil dar cu exercitiu se poate trece peste asta . Iti propun sa renunti la injurii pt. ca nu sta bine unei femei si sa revii mai calma ... daca ai ceva substanta ! Sa-mi precizezi cind m-am dat teolog-misionar .
Vechi 23.01.2010, 18:41:20
mirelat
Guest

Implicit oficial

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Sa-mi precizezi cind m-am dat teolog-misionar .
scrie (sau scria) pe pagina ta. si mi-ai scris mai demult si pe mp. sorry, nu mai am mesajul ca sa-l transcriu aici.

Zaharia,

Cred ca ai intins coarda prea mult. Tin sa te anunt ca voi cere admin-ului banarea ta de pe acest forum, pentru jigniri repetate aduse membrilor.
Vechi 23.01.2010, 19:10:37
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit iubire?

eu cred ca ar fi cazul sa incercam sa trecem peste orgolii si sa ascultam/ intelegem opinia celuilalt.
Sa avem o atitudine macar matura.. daca nu crestina.
Asta cu banarea este o atitudine de "spuseee lu' tovarasa".
Mai ales ca banarea nu este ceruta pentru postari cu adevarat hulitoare ale unora, nici pentru postari cu tenta sexuala (ale acelorasi!), nici pentru erezii grosolane etc.

Suntem atenti la mesaj sau la felul in care este exprimat?
Daca vrem sa banam... va rog sa aplicam aceleasi reguli pentru TOTI forumistii.
(nu doar pentru cei ale caror opinii deranjeaza)

Last edited by anna21; 23.01.2010 at 19:17:57.
Vechi 23.01.2010, 19:24:19
mirelat
Guest

Implicit

anna, it's done!@

te inseli amarnic in ceea ce priveste chestiunea cu "tovarasa". nu era o amenintare copilaroasa, ci o luare de atitudine.
este vorba de niste reguli de buna cuviinta si convietuire pasnica aici pe forum, limbaj civilizat, etc pe care acest user "zaharia_2009" le incalca in mod repetat, nu de ieri, de azi. nu am remarcat aceasta la membrii pe care el ii dispretuieste.
din contra, si Fani si Noesis si altii/ altele sunt cat de cat echilibrate si evita atacurile la persoana.

daca tu personal ai alte probleme/ nemultumiri, be my guest! ia atitudine si cere masurile de cuviinta.

Last edited by mirelat; 23.01.2010 at 19:31:10.
Vechi 23.01.2010, 20:48:07
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
anna, it's done!@

te inseli amarnic in ceea ce priveste chestiunea cu "tovarasa". nu era o amenintare copilaroasa, ci o luare de atitudine.
este vorba de niste reguli de buna cuviinta si convietuire pasnica aici pe forum, limbaj civilizat, etc pe care acest user "zaharia_2009" le incalca in mod repetat, nu de ieri, de azi. nu am remarcat aceasta la membrii pe care el ii dispretuieste.
din contra, si Fani si Noesis si altii/ altele sunt cat de cat echilibrate si evita atacurile la persoana.

daca tu personal ai alte probleme/ nemultumiri, be my guest! ia atitudine si cere masurile de cuviinta.
În prealabil postat de mirelat

Mirela, dar acesta nu e atac la persoana?!? Avem pretentii numai de la ceilalti si de la noi insine nu? Sa ridice piatra si sa dea cel fara de pacat!
Vechi 24.01.2010, 01:17:59
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
În prealabil postat de mirelat

Mirela, dar acesta nu e atac la persoana?!? Avem pretentii numai de la ceilalti si de la noi insine nu? Sa ridice piatra si sa dea cel fara de pacat!
Nu, nu vad de ce ar fi atac la persoana.
Am mai explicat, este luare de atitudine fata de mitocanie si batjocura la adresa altor membri ai forumului.

Anca, eu una sunt dintr-o bucata si nu ma intereseaza daca respectivul pozeaza in induhovnicit sau mare invatat, citit, cum vrei sa-i zici. Cine calca prea mult in strachini, trebuie readus in simtiri. Si te rog nu mai veni cu exemple biblice de convenienta.

Apropo, vrei sa spui ca tu esti de acord cu toate mojiciile pe care acest user le adreseaza aici pe forum? Nu uita, Anca, ca esti la al treilea username aici pe forum, dupa ancah si anca-miha. Prietenii stiu de ce.
Vechi 24.01.2010, 02:22:54
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Am mai explicat, este luare de atitudine fata de mitocanie si batjocura la adresa altor membri ai forumului.

Anca, eu una sunt dintr-o bucata si nu ma intereseaza daca respectivul pozeaza in induhovnicit sau mare invatat, citit, cum vrei sa-i zici. Cine calca prea mult in strachini, trebuie readus in simtiri. Si te rog nu mai veni cu exemple biblice de convenienta.

Apropo, vrei sa spui ca tu esti de acord cu toate mojiciile pe care acest user le adreseaza aici pe forum? Nu uita, Anca, ca esti la al treilea username aici pe forum, dupa ancah si anca-miha. Prietenii stiu de ce.
Toata lumea stie ce user-name am avut si am; nici nu e greu de ghicit.
Dar ce faci: imparti amenintari in stanga si in dreapta? Cum asa? Asta numesti "dintr-o bucata"?
Il voi intreba pe admin daca a dispus interzicerea anumitor exemple biblice si daca da, ma supun. Pana atunci sa aratam mai mult respect unii altora, Mirela! Daca poti, evident!
Vechi 24.01.2010, 02:37:27
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Smile

Citat:
LOL
Cu asa prieteni cine are nevoie de dusmani?
Vechi 24.01.2010, 12:42:20
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Implicit

Citat:

Pina sa imparti amenintari si sa proferezi aprecieri de genul ,,mojicie" si ,,mitocanie" fa bine sora si reda-mi textual unde am atacat eu frati sau surori folosind asemenea afirmatii sau altele asemenea si inceteaza sa mai faci pe seriful si sfinta dreptate unde nu te priverste pe tine . Cu ce drept ai tu atitudinea aceasta jenanta ? Explica-te , in masura posibilitatilor ! In cazul in care eviti, cuvintele spuse de tine ,,sa-ti fie rusine obrazului'' ti se potrivesc tie de minune !

Last edited by zaharia_2009; 24.01.2010 at 12:44:46.
Vechi 23.01.2010, 20:49:46
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Implicit

Citat:
anna, it's done!@

Multumesc, Mirela, pentru aparare.
Nu cred ca o sa mai raspund la aceste atacuri. Orice ar zice altii, sunt atacuri la persoana si nu la idei. Eu asa interpretez faptul de a-i sopune cuiva ca este hulitor de Duh, eretic, intrigant, instigator, eventual curtat de organizatii oculte, si mai stiu eu ce a mai zis.
Dar in fine, eu incerc sa raman la obiect. Daca Zaharia vrea sa continuie in acest fel, sa continuie. Daca constat ca dauneaza prea tare pacii mele aceste atacuri, o sa il pun la 'ignore'.

Sunt multi useri cu care nu sunt de acord, adesea, dar cu care am putut purta un dialog si ne-am putut aprecia reciproc. As vrea sa fie asa cu toti, si ma intristeaza ca nu se poate.

Atat as vrea sa mai spun: Eu cand scriu, nu scriu ca sa provoc si nu am constiinta de a fi eretica, hulitoare etc. Sunt sincera si scriu ce mi se pare mie bine. Nu am ajuns la aceste pareri de la o zi la alta, am trecut prin faze diverse, gandeamn in multe puncte altfel acum 10, 15 si mai ales 20 de ani.

Ceea ce incerc sa fac aici: Vreau sa expun si alta viziune a ortodoxiei decat cea expusa de Zaharia, si de altii, care mie nu mi se pare cea care corespunde adevarului.
Fapt este ca aceasta viziune nu imi apartine numai mie personal, ci este destul de raspandita si la alti ortodocsi.
Cine are dreptate, Dumnezeu stie, pana la urma, caci altfel fiecare din noi este foarte convins de dreptatea interpretarii lui. Noi aici doar discutam, nu ar trebui sa dam anateme. Stiu, si eu sunt tentata sa fac asta, dar macar incerc sa nu o fac.

Last edited by Fani71; 23.01.2010 at 20:54:33.
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ce rugaciune spunem pt servici nou? Mirela0110 Generalitati 7 21.11.2011 15:35:25
cat de puternic este satana pana la urma? victortiti89 Generalitati 20 16.06.2011 19:33:03
ce s-a intamplat pana la urma? victortiti89 Din Noul Testament 1 20.05.2011 08:49:05
De ce ne temem sa-I spunem numele ? Mihnea Dragomir Intrebari utilizatori 17 27.02.2011 12:56:05
Ce este pana urma adevarata credinta? annajanette Generalitati 21 17.06.2010 08:52:08