Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox
 
 


Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde
 
Thread Tools Moduri de afișare
  #1  
Vechi 15.11.2011, 19:52:57
Mirela0110 Mirela0110 is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 28.04.2010
Religia: Ortodox
Mesaje: 295
Implicit ce rugaciune spunem pt servici nou?

ce rugaciune trebuie sa spunem sau la ce Sfant trebuie sa ne rugam pentru a gasi un servici nou, un post de lucru mai bun din toate punctele de vedere ? nu se mai poate indura bataia de jos si calcatul in picioare de catre "oameni" care daca au subalterni au impresia ca acestia sunt slugi, ca nu au viata personala, nu au familie si sunt mereu la cheremul lor, adica sunt doar masini de facut bani pt burticile, masinutele, vilutele si afecerile lor !

PS: daca se repeta subiectul, cu toate ca am cautat si nu am gasit nimik, dati-mi link-ul.
Reply With Quote
  #2  
Vechi 15.11.2011, 20:47:56
mela me's Avatar
mela me mela me is offline
Member
 
Data înregistrării: 25.12.2010
Religia: Ortodox
Mesaje: 98
Implicit

Cere cu incredere ajutorul Sfantului Nicolae, incearca sa faci acatistul Sfantului; mie mi-a fost de mare ajutor in gasirea unui loc de munca, pot sa zic cu mana pe inima ca a fost o minune pentru mine dupa multe incercari in gasirea unui loc de munca; de mare folos sunt si rugaciunile catre Maica Domnului;iti recomand din tot sufletul acatistul Sfantului Nicolae.

Domnul sa-ti asculte rugaciunile de folos!
__________________
Nihil sine Deo.
Primim ceea ce oferim.
Reply With Quote
  #3  
Vechi 15.11.2011, 21:08:52
gabreela's Avatar
gabreela gabreela is offline
Junior Member
 
Data înregistrării: 17.01.2010
Locație: Iasi
Religia: Ortodox
Mesaje: 7
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru gabreela
Implicit

Acatistul Sfantului Nectarie, Acatistul Bunei Vestiri, Acatistul SF Xenia si SF Spiridon
__________________
"Doamne, dă-mi seninătatea să accept ce nu pot schimba, curajul să schimb ceea ce pot și înțelepciunea să le deosebesc. Fie voia Ta - nu a mea!"
Reply With Quote
  #4  
Vechi 16.11.2011, 02:32:12
Laura19
Guest
 
Mesaje: n/a
Implicit Sfântul Nectarie mijlocește găsirea unui loc de muncă

" Cu ajutorul Domnului voi găsi și eu cuvintele potrivite pentru a mărturisi minunile înfăptuite de Sfântul Nectarie în viața mea...
Acum un an și aproximativ patru-cinci luni îmi pierdeam locul de muncă. Asta pentru că nu mai suportam atmosfera de denigrare a demnității umane, stresul și tratamentele angajatorului aplicate fiecăruia în parte.
După aceasta a urmat o perioadă grea. În acele momente criza încă nu-și făcuse simțită prezența de-a binelea, dar tot se găseau cu greu locuri de muncă.
Am depus CV-uri peste CV-uri, am mers la interviuri, am încercat și am sperat.
Parcă era un făcut... chiar și pentru locurile ce nu necesitau pregătire universitară, nu am fost primită din cauza faptului că pregătirea mea depășea cerințele postului. Timpul trecea, iar facturile trebuiau plătite, în timp ce banii care rămăseseră în cont se împuținau.
Până când, la un moment dat, am citit într-o revistă câteva povestiri cu minunile făcute de Sfântul Nectarie.
Literatura creștină are consemnați mulți sfinți, dar nu știu de ce, dintre toți, am simțit în suflet impulsul de a mă ruga și eu acestui minunat ierarh... (Pe lângă acesta, slăvit fie numele Lui și al Domnului Dumnezeului nostru, am mai avut momente în viață când m-am rugat și Sfintei Cuvioase Parascheva, primind ajutor neîntârziat, de fiecare dată... deși nevrednică sunt).
Am început să mă rog în fiecare seară, să citesc acatistul și, de fiecare dată când îl citeam, simțeam cum sufletul mi se ușura... Era o adevărată hrană pentru suflet, așa cum mâncarea ne ține în viață trupul.
Când trecuseră în jur de trei săptămâni de când am început să citesc Acatistul Sfântului Ierarh Nectarie, am văzut un anunț în ziar... Am trimis CV-ul meu și am fost chemată la interviu.
În timpul interviului, se pare că i-am fost pe plac celei care era de față, pentru că, deși mai erau așteptați și alții pentru acel post, nu au trecut decât două zile și am fost sunată că sunt angajată...
Bucuria mea a fost nemărginită.
Slavă i-am dat Domnului și Sfântului Ierarh Nectarie, care a mijlocit această minune pentru mine...
Cea care mă intervievase a devenit, apoi, șefa mea. Minunata purtare de grijă a sfântului s-a dovedit ulterior, prin faptul că acea femeie s-a purtat cu mine cum s-ar fi purtat și mama mea, iar postul pe care am fost angajată era la o diferență de o sută optzeci de grade față de cel din care plecasem în urmă cu câteva luni, și era ceea ce mă rugasem, din suflet, să mi se întâmple.
La nicio lună după ce am fost angajată, am fost trimisă în delegație într-un loc unde aveam o slabă speranță că-mi vor ajunge pașii vreodată. Am ajuns acolo, și cu lacrimi în ochi, nu-mi venea să cred cele ce le trăiam. I-am mulțumit lui Dumnezeu.
Eram sigură, la fel cum sunt și acum: cred cu toată tăria sufletului meu, că doar Sfântul Nectarie a mijlocit această minune în viața mea, și că doar datorită lui, rugăciunile mele au fost ascultate de către Dumnezeu.
După aceste prime momente, când am mai fost în impas, când am avut nevoie de ajutor și nu am știut ce să fac... de jos, din necazuri, am strigat de fiecare dată, din toată puterea sufletului meu, către Sfântul Ierarh Nectarie, iar Dumnezeu, prin acesta, m-a ajutat.
Mare este slava și puterea lui Dumnezeu, pe care a dat-o sfinților Lui, să ne fie spre tămăduirea trupului și a sufletului, și mare este îndurarea Lor față de oameni.
Cu adevărat mărturisesc că așa s-au întâmplat toate, iar toți cei ce sunt în nevoi să se roage cu credință și inimă curată, căci vor afla alinare sufletelor lor.
„Veniți la Mine toți cei osteniți și împovărați, și Eu vă voi odihni pe voi”. Amin! "

http://www.crestinortodox.ro/acatiste/acatistul-sfantului-nectarie-67076.html

Ai incredere in Sfantul Nectarie. Daca te rogi cu credinta dansului, o sa iti raspunda de graba. Nu cred ca este rugaciune careia sa nu-i fi raspuns. Iar Sfantul Nectarie are o mare legatura cu Sfantul Nicolae, acesta ocrotindu-l si inaltandu-l pe Sf Nectarie cand a fost prigonit si hulit de oamenii de aceiasi religie. Doamne Ajuta !
Reply With Quote
  #5  
Vechi 16.11.2011, 11:09:45
Mirela0110 Mirela0110 is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 28.04.2010
Religia: Ortodox
Mesaje: 295
Implicit

va multumesc frumos tuturor.
Reply With Quote
  #6  
Vechi 18.11.2011, 13:10:13
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 21.09.2006
Mesaje: 4.836
Implicit

Nu stiu daca sunt rugaciuni pentru gasirea unui loc de munca aprobat de Biserica. Cineva spunea ca e bine sa ne rugam folosindu-ne de cuvintele aprobate de Biserica, nu sa inventam cuvinte in rugaciune.

Eu sunt de parere ca de vei cere lui Dumnezeu cu credinta ca vei primi de la El raspuns, vei avea parte de serviciul care iti este de folos. Iar cand spun de folos nu ma gandesc la liniste, bani, ci la zidirea ta duhovniceasca.
Reply With Quote
  #7  
Vechi 21.11.2011, 15:20:25
spre_rasarit spre_rasarit is offline
Banned
 
Data înregistrării: 29.08.2010
Religia: Ortodox
Mesaje: 544
Implicit

Pntru seviciu nou da ceva saracilor sa ti se intoarca insutit cel putin. Nu da sa te dezechilibrezi financiar ci alege calea de mijloc. Cineva s-a imprumutat sa dea la saracik si a murit si Dumnezeu i-a promis ca o sa-i trimita un inger sa-l scoata din iad.
Reply With Quote
  #8  
Vechi 21.11.2011, 15:35:25
spre_rasarit spre_rasarit is offline
Banned
 
Data înregistrării: 29.08.2010
Religia: Ortodox
Mesaje: 544
Implicit

Stiute de Dumnezeu de dinainte de inceputul lumii, ce se va intampla in anul viitor din punct de vedere al serviciului pentru fiecare probabil a fost stabilit in linii mari. Pe ultima suta de metri se mai pot face modificari. Acum ne apropiem de anul urmator. In anul urmator cei ce au ajutat pe aproapele in anul trecut vor fi probabil promovati, li se va gasi un servici nou, mai bine platit ca sa li se intoarca o parte din banii dati in ajutor ce se intorc insutit. Daca vrei 100 milioane venit anul viitor, da celor in nevoi 1 milion si asteapta acteva luni. ai grija sa nu faci pagube ca in loc de 100 milioane sa nu primesti mai putin, sa nu ti se scada paguba. Cand vin banii inapoi nu vin neaprata in servici, marire de salariu pot veni ca o reducere la cumparat casa, masina etc. si tot asa. Nu te baga la rau, la dat afara persoane, la facut rau, la a lasa pe altii fara casa sa nu-ti vina inapoi in anul viitor. Daca ai facut din astea poti sa te rogi-te sa te ierte . Cei ce au facut paguba aproapelui probabil isi vor gasi un servici mai prost platit la fel si cei ce probabil ca au facut vrajitorie si altele. Acestia e bina sa se roage de acum sa li se ierte pacatele , sa se spovedeasca , sa faca ce pot sa stearga paguba si sa ajute pe altii ca sa nu cada prea mult din servici si salariu.

SA dea Dumnezeu ca in anul ce vine sa avem cu totii o situatie mai buna, spirituala si materiala . Sfaturile de pe forum sunt cu titlu inforrmativ nu obligatoriu.

Sa ne indreptam cu totii spre bine si sa ajutam aproapele. De asemenea orele facut voluntar neplatite se intorc insutit de asemenea. Comunismul a fost un dezastru spiritula, religios si din alte puncte de vedere inclusiv educational caci am ajuns adulti acum care nu respectam NICI MACAR VIATA dar toata lumea facea ore voluntare si ca rezultat , penmtru ca DUmnezeu intoarce aceste ore insutit, avea servici. asta ca sa va convingeti.

Nu pleca la razboi singur.

Vrei o situatie mai buna material si spiritual, vrei in rai. Cheama pe Dumnezeu sa lupte langa tine cu rugaciunea si sa stii ca bunul Dumnezeu vine.

Roaga-te asa daca vrei:

Bunule Dumnezeu forteaza-ma la mantuire, forteaza-ma sa faca fapte bune cat mai multe care sa imi fie de maximum ajutor atat pe Pamant cat si in lumea cealalata. Forteaza-ma sa minimizez sau sa elimin paguba facuta proapeului prin orice mijloc inclusiv furt si nedreptati si forteaza-ma sa intorc cu bine pagubele si binele facut mie. Forteaza ca aceasta rugaciune si faptele mele sa fie de maximum folos si minimum paguba si forteaza-ma sa ma comport in asa fel incat sa fii mandru si fericit de mine. Amin.

Daca vrei o situatie buna fa asa.
1. Roaga-te lui Dumnezeu sa ai situatie buna in viata viitoare si pe pamant
Bunule Dumnezeu forteaza-ma la mantuire, forteaza-ma sa faca fapte bune cat mai multe care sa imi fie de maximum ajutor atat pe Pamant cat si in lumea cealalata. Forteaza-ma sa minimizez sau sa elimin paguba facuta proapeului prin orice mijloc inclusiv furt si nedreptati si forteaza-ma sa intorc cu bine pagubele si binele facut mie. Forteaza ca aceasta rugaciune si faptele mele sa fie de maximum folos si minimum paguba si forteaza-ma sa ma comport in asa fel incat sa fii mandru si fericit de mine. Amin.

2.Da 20 de lei cineva in nevoi.
In fiecare luna socoteste cu cat ti-a crescut salariul fata de luna asta, Noiembrie 2011 sau fata de o suma care ti-ar fi suficienta in ochii tai, si apoi jumatate da lui Dumnezeu si jumatate pastreaza pentru tine. Roaga-te lui Dumnezeu sa-ti zica ce sa faci cu banii lui ca sa fie binele facut maxim.

NU promite, jura, etc nimic nici ca o sa dai bani lui Dumnezeu ca sa nu ti se puna pacat. Nu stii daca traiesti maine darmite ce o sa faci maine.

Deci cu banii lui Dumnezeu daca iti spune Dumnezeu ce sa faci cu ei bine, fa ce ti se spune, daca nu dai la saraci si la cei in nevoi in numele lui Iisus. Daca nu te astepti la rasplata binele probabil ti se va intoparce probabil inmiit sau mai mult, daca te astepti insutit. Spune sa hotarasca Dumnezeu daca pentru binele asta e rasplata si daca e cine sa o primeasca.

Da si pentru cei din iad care nu au nimic, pentru inaintasi, pentru cei ce te-au ajutat si pentru cei ce ti-au gresit.

Daca ai nevoie de servici da o suma de bani si spune intoarce-mi Doamne banii acestia cel putin insutit ca servici. Dureaza cateva luni , pana se intampla asta. Ruigaciunea ajuta cel mai mult si mult mai repede. Mergi cu amandoua inainte.

Last edited by spre_rasarit; 21.11.2011 at 16:10:15.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare


Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O mama cu 3 copilasi are nevoie de un servici BebeGeo Umanitare 19 08.01.2012 05:23:40
De ce ne temem sa-I spunem numele ? Mihnea Dragomir Intrebari utilizatori 17 27.02.2011 12:56:05
Familie VS Servici Mirela0110 Generalitati 16 19.06.2010 18:52:00
Caut un servici cat de urgent emiliulia Stiri, actualitati, anunturi 6 23.03.2010 22:16:48
rugaciune/acatist pentru a obtine un servici/reusi la un interviu lexie_uk Rugaciuni 4 21.03.2010 23:00:59