Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.01.2010, 12:37:46
AteulCelRau
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anastasia2008 Vezi mesajul
Draga Silencer, sfatul meu este sa te lasi de tot de jocurile pe calculator. Si dintr-o data, nu asa, incetul cu incetul, cum iti recomanda altii. Cand e vorba de dependenta, dupa umila mea parere, trebuie sa tai raul din radacina, nu sa te amagesti ca daca vei reduce timpul, vei scapa de ea.

Uite, o sa-ti dau un exemplu. Fratele meu a fumat 20 de ani. Nu credeam, sincer, ca o sa se lase vreodata. Anul trecut, de ziua baietelului lui, s-a lasat. Brusc. Din acea zi. Si anul asta, pe 12 ianuarie, a facut un an.
Cand am vorbit cu el despre subiectul asta, mi-a zis clar ca nu merge cu taraita. Adica ori te lasi, ori nu.
Si mi-a mai zis un lucru: ca sfaturile celor din jur, treceau pe langa el, atunci cand fuma. Dar cand a zis gata, gata a fost.

Asa si cu tine. Ia o decizie singur si gandeste-te ca o sa vine o vreme in care o sa razi singur de dependenta ta. Sunt sigura.
Numai bine.
Mai indicat ar fi sa inceapa o activitate sociala placuta care sai ofere o alternativa reala la jocuri, asa daca se lasa brusc se trezneste ca nu are nimica de facut si tanjeste dupa placearea de a evada in jocuri. Mai bine trece dintro realitate placuta in alta decat dintr-o realitate palcuta in una urata. In alte cuvinte sa incerce sa-si faca viata adevarata mai frumoasa daca are de gand sa se mute in ea.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Internetul / jocurile pe calculator mekahekaleka Generalitati 2 13.01.2013 13:47:02
problemele noastre + problemele altora = un ocean de probleme VladCat Spiritualitatea ortodoxa 11 07.06.2012 09:49:48
Problemele si coruptia Bisericii Odinsson Morala Crestina 73 08.02.2012 08:05:20
Despre problemele tinerilor Laura19 Generalitati 1 21.07.2011 12:43:15